PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=544033}

[Rec] 3: Geneza

[REC]³ Génesis
2012
3,8 30 tys. ocen
3,8 10 1 29555
4,0 8 krytyków
[Rec] 3: Geneza
powrót do forum filmu [Rec] 3: Geneza

Skoro nie mieli dobrego pomysłu na fabułę, to po co się za to zabierali?! Złamali konwencję REC'a - film w całości
kręcony kamerą z rączki. Fatalny film. Nie polecam.

ocenił(a) film na 1
theMedicalDoctor

człowiek się napali, wyczekuje a tu takie gówno zrobią. nic tylko czekać do lipca na 4.

ocenił(a) film na 4
theMedicalDoctor

Powiem tak, pierwsza część zaj***sta, druga troszke mniej ale mimo wszystko to dalej był klimat rec, kontynuuacja. A to?! ku#@$@#$!@wa ile to miało błędów... na siłe.

[spoiler]: Panna rzucająca na zombie <inaczej tego się nazwać w tym filmie nie da> z piłą?! piła będąca w konarze drzewa które było w kanałach?! boże.... albo coś co mnie rozwaliło już totalnie, ksiądz czyta bibie i wszystko staje, ok, wszystko ok, ale po chwili przestaje czytać i wszystko dalej stoi i telepie się, litości... Film powinni nazwać Dewastatorka z piłą mechaniczną a nie rec 3 do ku@%@#$wy nędzy. aaa i jeszcze końcowa scena z tym jak widział, że ona się już zmienia i całował ją? z jezyczkiem??! lol. trzymajcie mnie.,
[/spoiler]

btw liczyłem na kontynuuację a nie na zupełnie inny film- badziewny horror. NACIĄGANe 4
Po obsadzie czwartej części widzę, że bedzie kontynuuacja pierwszej i drugiej,OBY nie zje***i tego jak tej części