zalączam mój i oczekuje waszych:)
Angela Vidal(szatan) wita nowo przybyla ekipe wydostaje sie z budynku zostaje pod obserwacją.Zaczyna sie eksterminacja oraz poszukiwanie probki i zarazonego klechy.Docierajac na miejsce znajduja zabitego niezarazonego ksiedza nowy egzorcysta ogląda kasete kamery reporterów okazuje się znisczona(robota Angeli) .Nowy klecha domyśla się o ucieccze szatana .Wirusolodzy nie okrywają żadnych zmian u diabła,ale Przetrzymuja ja na rutynowych badaniach.Rentgen wykazuje obecność larwy wtedy to szatan pod postacią Vidal przekazuje larwę lekarzowi. .Z kamery jednego z policjantów(szatan nie zniszczyl tych dowodów) wynika że przeżyła jeszcze dwójka dzieci o których klecha z drugiej częscie wiedział doskonale..Okazuje się że tak na prawdę zło umknęło im z przed nosa..Jednak nie wszystko stracone.. Ksiądz wychodząc z budynku wraz z dziecmi przechodzą do badań wirusowych tam znajduję krew Angeli..Zaczyna się rozsiewanie krwi antychrysta . Antychryst pod postacią tworzy nowe przejścia w ciemnościach do piekieł..Znika
Watykan pracuje nad antywirusem..okazuje się że Szatan się wymknął Ludzie dowiadują się o śmiertelnym wirusie.Ogólny chaos zaczyna dotykać Hiszpanie.Odkryty antywirus spełnia swoje zadanie ,lecz nie są w stanie schwytać diabła.Tworzy się koło a wirus roszerza się coraz bardziej..Klecha który odkrył prawde odsluchuje dowodów jeszcze raz.. zapisane na kamerze(hełm) głosy o drzwiach ukrytych w ciemnościach wyjawiają scięzkę antychrysta.Dokonuje egzorcyzmów i zaczyna się pościg...i walka ostateczna To moja wizja;) ale pewnie będzie rec 4:P
Adnotacja wirus nie spełnia swojego zadania miało być bo przekształcałem swoją wypowiedź ponieważ krew angeli jest już bezużyteczna
PRAWiDŁOWY
Angela Vidal(szatan) wita nowo przybyla ekipe wydostaje sie z budynku zostaje pod obserwacją.Zaczyna sie eksterminacja oraz poszukiwanie probki i zarazonego klechy.Docierajac na miejsce znajduja zabitego niezarazonego ksiedza nowy egzorcysta ogląda kasete kamery reporterów okazuje się znisczona(robota Angeli) .Nowy klecha domyśla się o ucieccze szatana .Wirusolodzy nie okrywają żadnych zmian u diabła,ale Przetrzymuja ja na rutynowych badaniach.Rentgen wykazuje obecność larwy wtedy to szatan pod postacią Vidal przekazuje larwę lekarzowi. .Z kamery jednego z policjantów(szatan nie zniszczyl tych dowodów) wynika że przeżyła jeszcze dwójka dzieci o których klecha z drugiej częscie wiedział doskonale..Okazuje się że tak na prawdę zło umknęło im z przed nosa..Jednak nie wszystko stracone.. Ksiądz wychodząc z budynku wraz z dziecmi przechodzą do badań wirusowych tam znajduję krew Angeli..Zaczyna się rozsiewanie krwi antychrysta . Antychryst pod postacią tworzy nowe przejścia w ciemnościach do piekieł..Znika
Watykan pracuje nad antywirusem..okazuje się że Szatan się wymknął i nie jest to oryginalna krew.. Ludzie dowiadują się o śmiertelnym wirusie.Ogólny chaos zaczyna dotykać Hiszpanie.Kosciół nie jest w stanie schwytać diabła.Wirus roszerza się coraz bardziej..Klecha który odkrył prawde odsluchuje dowodów jeszcze raz.. zapisane na kamerze(hełm) głosy o drzwiach ukrytych w ciemnościach wyjawiają scięzkę antychrysta.Dokonuje egzorcyzmów i zaczyna się pościg...i walka ostateczna To moja wizja;) ale pewnie będzie rec 4:P