Jestem typowym maniakiem filmowym i musze z czystym sumieniem stwierdzic ze film absolutnie nie nawiazuje do 2 pierwszych czesci. Typowy chłam o zombie, z pominieciem motywu opetania przynajmniej w 90 procetach motyw ten usunieto w tło a na pierwszym planie mamy typowe zombiedno ktorego pelno w necie. kupa niedociagniec, marna gra, irytujace zachowania, i duzo jakis dziwnych humorystycznych wstawek absolutnie nie pasujacych do tej serii. WSZYSTKIM KTORYM PODOBALA SIE PIERWSZA I DRUGA CZESC ZALECAM ZAPRZESTANIE NA DRUGIEJ I WYOBRAZENIE SOBIE CO BYLO WCZESNIEJ I POZNIEJ BO OBEJRZENIE TEJ 3 CZESCI POWODUJE NIESMAK, ZLY CHUMOR, OBRZYDZENIE DO REZYSERA, OBRZYDZENIE DO PRODUCENTA, DOłA NA 3 DNI, DRGAWKI i AGONIE (Z WYMIOTAMI)............
Zgadzam się z Twoją wypowiedzią. Ani ta część nic nie wyjaśnia, a przecież tytuł Rec3-Geneza, ani przede wszystkim nie dorównuje poprzednim częściom. Jak dla mnie film obrażający widza, totalny gniot, momentami jak z brazylijskiej telenoweli. Ode mnie 1pkt, ale zasługuje tak na prawdę na -1pkt.