PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=544033}

[Rec] 3: Geneza

[REC]³ Génesis
2012
3,8 30 tys. ocen
3,8 10 1 29593
3,9 11 krytyków
[Rec] 3: Geneza
powrót do forum filmu [Rec] 3: Geneza

Jestem typowym maniakiem filmowym i musze z czystym sumieniem stwierdzic ze film absolutnie nie nawiazuje do 2 pierwszych czesci. Typowy chłam o zombie, z pominieciem motywu opetania przynajmniej w 90 procetach motyw ten usunieto w tło a na pierwszym planie mamy typowe zombiedno ktorego pelno w necie. kupa niedociagniec, marna gra, irytujace zachowania, i duzo jakis dziwnych humorystycznych wstawek absolutnie nie pasujacych do tej serii. WSZYSTKIM KTORYM PODOBALA SIE PIERWSZA I DRUGA CZESC ZALECAM ZAPRZESTANIE NA DRUGIEJ I WYOBRAZENIE SOBIE CO BYLO WCZESNIEJ I POZNIEJ BO OBEJRZENIE TEJ 3 CZESCI POWODUJE NIESMAK, ZLY CHUMOR, OBRZYDZENIE DO REZYSERA, OBRZYDZENIE DO PRODUCENTA, DOłA NA 3 DNI, DRGAWKI i AGONIE (Z WYMIOTAMI)............

ocenił(a) film na 2
MMDT

Popieram.

ocenił(a) film na 3
MMDT

Całkowicie się z tobą zgadzam. Strasznie się zawiodłem...

ocenił(a) film na 1
MMDT

Zgadzam się z Twoją wypowiedzią. Ani ta część nic nie wyjaśnia, a przecież tytuł Rec3-Geneza, ani przede wszystkim nie dorównuje poprzednim częściom. Jak dla mnie film obrażający widza, totalny gniot, momentami jak z brazylijskiej telenoweli. Ode mnie 1pkt, ale zasługuje tak na prawdę na -1pkt.