PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=544033}

[Rec] 3: Geneza

[REC]³ Génesis
2012
3,8 30 tys. ocen
3,8 10 1 29592
3,9 11 krytyków
[Rec] 3: Geneza
powrót do forum filmu [Rec] 3: Geneza

Wiem wiem po zwiastunach filmu się nie ocenia i tak też uczynię ale wiem że trzecią cześć nie jest kręcona tak jak 1 i 2 czyli że tak powiem kamerą z pierwszej ręki przez co jak tu ktoś wspomniał "Film stracił swój klimat" i dlatego jako wielki Fan Rec'a nie chcę tego oglądać i nawet sam zwiastun mnie nie zachęcił.Myślałem że jak powstanie trzecia części to będzie to kontynuacja części drugiej tak jak druga części pierwszej i pewnie gdyby trójkę nakręcili ponownie w tym budynku co poprzednie części to MEGA trylogia by z tego była i na tym mogli by zakończyć tą serie.

ocenił(a) film na 4
JasonV

Z tego co wiem to czwarta część ma być po części drugiej, a ta część miała ukazać genezę, w końcu jest to prequel. Może ktoś wie, czy [REC] Apocalypse będzie kręcony właśnie z tej perspektywy kamery co poprzednie części?

ocenił(a) film na 6
herc_ules

REC Apocalypse będzie z normalnej kamery

goja1969

normalnej czyli jakiej?

ocenił(a) film na 6
martosz345

Czyli nie amatorskiej.

goja1969

Nie będzie już tego fajnego klimatu [ jak w jedynce] :/
szkoda

ocenił(a) film na 5
goja1969

Mogę prosić o źródło tych rewelacji?

ocenił(a) film na 3
JasonV

Film na chomik Duke1314

ocenił(a) film na 6
JasonV

Pierwsza część była jak fanga w nos, wgniatała w fotel. druga słabsza ten motyw okultystyczny był z d..y wzięty, widziałem zwiastun "trójki", jeśli jest kręcony "normalnie" to traci klimat jedynki, ale tam były ciasne korytarze, półmrok i niewyraźne postacie.