boje się, że się zawiodę.
jedynka była genialna, ale dwójka całkowicie do D*. wiele irracjonalnych i nielogicznych momentów (jak wyslanie antyterrosrysty w pojedynke, bez wsparcia na zwiad.) sprawilo, ze z po drógiej częsci bylem bardzo zawiedziony.
jestem ciekaw trojki, ale boje sie ze to bedzie taki sam chłam jak czesc druga.
jedynka króluje bezapelacyjnie.
Ja jestem na trójke baardzo nakręcony i z racji, że to prequel, chętnie na nią pójde już w dzień premiery w Polsce :)
Ludzie piszą bardzo negatywne opinie więc napewno cudów nie oczekujmy... ale w sumie jedynke też przeklinali co po niektorzy :)
Zobaczymy jak będzie, ale nawet jeśli to faktycznie jest chłam, to w REC 4 chociaż Angela Vidal będzie, więc można się spodziewać troche więcej, mimo że to kiczowy sequel.
Pozdrawiam.
To nie jest prequel, sorry. :) Może początkowe założenia twórców opierały się na pokazaniu historii tej dziewczynki i naukowca, ale po tym wszystkim została tylko nazwa - geneza.
O sequelu mówiły tylko polskie strony które wnioskowały się na podstawie trailera bądź błędnego tłumaczenia. Oczywiście mówie tu m.in o filmwebie.
Wg. reżysera akcja rozgrywa się kilka godzin przed pierwszą częścią na weselu.
a tak swoją drogą:
(*spoiler)
*
*
*
*
- Wirus do wesela wprowadził pies. Tak ten opętany pies o którym wspominali w pierwszej części - być może to coś wyjaśni o pochodzeniu wirusa?
- Pojawi się jakiś wątek z Niną Medeiros, co było widoczne na czwartym Trailerze (medeiros zginęła w części 2)
- o innych aktorach drugoplanowych wspominać nie musze? :)
Prequel napewno, ale czy wyjaśni wątki zarażenia... wątpie, skoro akcja ma rozegrać tak niedługo przed pierwszą...
Pzdr
Nie wiem, czy to jakiś spoiler, ale widać, że nie oglądałeś jeszcze, nie chcę ci psuć zabawy z jednej strony, ale jak chcesz to przeczytaj dalej -> *********** SPOILER *********** nie ma żadnej dziewczynki, wszyscy opętani mają takie odbicie w lustrze, obejrzyj dokładnie trailer, a zobaczysz, że to lustro. :) ************** SPOILER ***********
dzięki -_-
więc skoro oglądales, i tak twierdzisz, no to faktycznie chłam z tego filmu.
Dawaj następnym razem spoilery w pionie :)
Sorry, na przyszłość zapamiętam. :D Ale nie jest to jakiś duży spoiler, więc nie straciłeś wiele. Po prostu chciałem Ci udowodnić, że to nie prequel. :)
No troszke straciłem bo tylko Medeiros mnie trzymała aby iść na ten film... no ale i tak pójde :D
Kurde, jeszcze miesiąc temu na zagranicznych serwisach Javier Botet odtwórca roli podgrzewał atmosfere zapowiadając swoją role... :/
W sumie premiera jutro, więc przy okazji obejrzalem jeszcze raz dwie części i było mówione, że tego anorektyka (aka Medeiros) można było zobaczyć tylko pod noktowizorem.
Więc skoro w trójce wszystkie zombie w odbiciu lustrzanym tak wyglądają (jak pod noktowizorem) no to ostro namieszali.
Szkoda że tak zepsuli tą fabule bo faktycznie kupa dobrego filmu mogła z tego być i sporo nawiązań do wątku.... no ale cóż, obejrze może akurat nie będzie tak źle :)
Pzdr.
Popieram. Jedynką byłam zachwycona. Na dwójce cały film się śmiałam, ten film był żałosny. A z tego, co czytam o nowej części to chyba jest jeszcze gorzej. Komedie robią z horrorów. Już dawno nie widziałam filmu, który by mnie straszył.