PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=544033}

[Rec] 3: Geneza

[REC]³ Génesis
2012
3,8 30 tys. ocen
3,8 10 1 29560
4,0 8 krytyków
[Rec] 3: Geneza
powrót do forum filmu [Rec] 3: Geneza

dlaczego nasza dzielna niedzielna bohaterka nie obciela tej sukni tak by miec obie "wolne"
nogi. tylko obcila akurat tam by pokazac nam czerwona podwiazke;p
gdyby miala obcieta suknie normalnie na dwie pyty to by samymi high kickami zalatwila tych
zakazonych;p jak zrobila to jednemu w tunelu tak ze juz nie wstal(natsepna ciekawostka he)

użytkownik usunięty
adas_tcz_filmweb

Bochaterki walczace z zombiakami czesto biegaja z dlugimi plaszczami z regoly z czarnej skory, tak jak Alice z Resident Evil. Taka moda.

użytkownik usunięty

http://residentevil.wikia.com/Alice?image=Resident_Evil_Extinction_-282007-29-jp eg

ocenił(a) film na 2

No ok. Ale plaszcz by sie tak nie platal pod nogami jak suknia slubna. A jak juz obcinali suknie to mogli calosc na wysokosci kolan obciac by tylka nie bylo widac jak po drabinie sie wspinala. Ogolnie mowiac pelno niedociagniec tam wladowali.

ocenił(a) film na 2
adas_tcz_filmweb

i czemu caly czas biegala w szpilkach?! chyba tylko po to, bo przewidziala, ze w jednej scenie bedzie musiala wbic obcas w oko ;)

ocenił(a) film na 2
wine_bae

Hehe tez dobre pytanie:) ale nie dowiemy sie juz czemu tak postapila:p i nawet szybkie nogi w tych butach mials

ocenił(a) film na 7
wine_bae

wydaje mi sie ze mimo wszystko w szpilkach jest wygodniej niż boso?nadal
mnie stopy bolą po całodniowym chodzeniu boso na plaży:p

użytkownik usunięty
hiepik

Taka moda ;-) wsrod pogromcow zombie ;-)

użytkownik usunięty

Taka moda ;-) wsrod pogromcow zombie ;-) A tu Alice zamiast w szpilkach to w kaloszach plus czerwona suknia balowa, urwana tylko z jednej strony jak u tej panny mlodej ;)

http://www.allmoviephoto.com/photo/2002_resident_evil_001.html

ocenił(a) film na 2
hiepik

No ok ale ona nie biegala po plazy. A w tych szpilkach zasowala jakby byla w trampkach a nie na obcasie. Ogolnie gowniany film zrobili.

adas_tcz_filmweb

WGl porównaj sobie tą część z poprzednimi 2 poprzednie były zajebiste a to to był gniot jednym słowem i wgl spoko było jak jej piła nie chciała odpalić i ta muzyczka na końcu to mnie rozbroiło filmowi daje 1/10 za poczatek z prawdziwego REC

ocenił(a) film na 2
Kondzio14016

Ja nie mowie, ze to byla dobra czesc. Wczesniej odpowiedni post napisalem co sadze o tej czesci. A ta akcja z pila to byl konkret. Pila, ktora nie chce sie zapalic w najbardziej potrzebnym momencie to tak jak sxeny ucieczki i wskoczenie do auta, ktore nagle tez nie chce zapalic. No i ta pozniejsza walka wrecz z tymi zakazonymi. Niby padaja jak im sie w leb strzeli albo potnie na kawalki. A tu po ciosie lokciem padl i juz udawal trupa.