PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=544033}

[Rec] 3: Geneza

[REC]³ Génesis
2012
3,8 30 tys. ocen
3,8 10 1 29580
4,0 8 krytyków
[Rec] 3: Geneza
powrót do forum filmu [Rec] 3: Geneza
ocenił(a) film na 4
Ricky79

Zgadzam się. Również dałem 7/10. Ubaw niesamowity, szczególnie gdy pan młody ubrał się w zbroję św.Grzegorza. :DD

marcinek_xd

Hah. Moja ocena to również 7/10. A dlaczego?? Bo to całkiem niezła komedyja na sobotni wieczór. Niektóre sceny mnie zgniotły :D Można zarzucać twórcom, że "zniszczyli" powiedzmy, "kultową" serię REC'a, ale przecież nie o to chodzi, by w kolejnych częściach powielać to co już widzieliśmy, prawda??
Także, z czystym sumieniem daję 7/10, mimo iż więcej tu komedii niż horroru :)

ocenił(a) film na 4
aster290

Już z początku wiedziałem, że nie będzie to na co czekałem, jesli uważacie, że film był zabawny polecam braindead albo chociażby zombieland.
Co do rec3 zawiodłem się strasznie bo ani to śmieszne ani zabawne, mało scen z widowiskowymi elementami zabijania zombie, dialogi czerstwe mało zabawne. Ogólna lipa według mnie.
Nawet na siłe próbując to film nie chce się spodobać.
4 za tytuł, krew i odrobinę flaków

mateusz_witek

Hmm... Ci, którzy nastawiają się, że REC Geneza będzie filmem strasznym, trzymającym w napięciu, faktycznie się zawiodą. To zupełnie inna bajka. "Martwicę mózgu" przerabiałam w dzieciństwie i wówczas podobała mi się, niedawno zafundowałam sobie powtórkę i to już nie było to. "Zombieland" był ok. No a REC 3 to REC 3. :)

ocenił(a) film na 7
aster290

Myślę, że gdyby ten film był oddzielnym filmem nie mającym nić wspólnego z serią REC, to miałby wyższą ocenę...
ode mnie 7/10, inne spojrzenie zupełnie, świetne akcje, motyw panny młodej z piłą i pana młodego w zbroi mnie rozwalił :)

ocenił(a) film na 8
jarekk_wozny

Tyle znkamomitych momentów i tak niska ocena filmu... szkoda bo to dobre kino w swojej niszy :-)

ocenił(a) film na 7
SedarPL

Zgadzam się!
Dałem 10/10 aby podwyższyć temu ocenę!