PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=544033}

[Rec] 3: Geneza

[REC]³ Génesis
2012
3,8 30 tys. ocen
3,8 10 1 29593
3,9 11 krytyków
[Rec] 3: Geneza
powrót do forum filmu [Rec] 3: Geneza

Jak można było aż tak zepsuć ten film, kompletna porażka, durni bohaterowie, durna fabuła i jeszcze odejście od pierwotnej koncepcji kręcenia ... zawód na całej linii
Rycerz i wkurzona panna młoda z piłą mechaniczną ... to nie jest dobry pomysł delikatnie mówiąc ...
powinno się zmienić tytuł bo do RECa ten film kompletnie nie nawiązuje ...

ocenił(a) film na 4
mleko1906

hahah zgadzam się w zupełności! częśc 3 jest chyba jakąś parodią całej serii, od pewnego momentu film wzbudza tylko reakcje śmiechopodobne.. Taka dobra seria zwieńczona porażką, przykre.

mleko1906

ogladalem dzis a mialem wcale nie brac sie za ten film, jestem zniesmaczony i wielce rozczarowany.. ok jedyne powiazanie z poprzednia czescia mial wujek i reka pogryziona przez psa w tym momencie przypomniala mi sie 1 czesc lecz nadal sobie proboje wmowic ze to jakies nieporozumienie i doczekamy sie korekty odnosnie 3 czesci

ocenił(a) film na 2
mleko1906

oj masz racje ,ja czułem konsternacje oglądając trzecią 3 ,już było widać że sposób jaki ten film zjednał sobie wielbicieli to akcja toczy się wciąż kamera otoczenie ,tu taj panowie reżyserzy olali to i poszli na łatwiznę ...również czekam na oryginalną prawdziwą cześć np, sequel pierwszej części ,bądź jakieś nawiązanie do watykanu i prób uciszenia tego zjawiska demona który opętał na początku to dziewczynę ...