Zajebisty film ! Przestraszyły mnie niektóre momenty . Daję 10 na 10 . Nie polecam go osobom o słabych nerwach i psychice .
Komu jeszcze się podobał ?
Mi się też podobał,najfajniejsze było na końcu jak ta upiorna dziewczynka przyszła
Ta dziewczynka w ogóle fajnie została wykreowana :)) 10/10. film całkiem całkiem
10/10 to ocena dla arcydzieła a nie produkcji "całkiem całkiem". to określenie jest bliższe "niezły" czyli wg FILMWEBu 6/10
zupełnie nie rozumiem fenomenu tego filmu. Dla mnie był kiepski, mało straszny... bynajmniej w niektórych momentach śmieszny
moze 10/10 nie ale ósemka spokojnie, filmik mnie zmiażdżył, szczególnie ostatnie minuty na strychu, stworek przypominał trochę tego z "Come to Daddy" Aphex Twina, niby temat oklepany i znany i wiadomo jak sie skończy ale świetnie sie ogląda
Spodziewałem się czegoś lepszego. Nudziłem się głównie, straszenie na zasadzie nagłego bum, trzask i wrzask na mnie nie działa od dawna. Zawiodłem się
dobry film 1-szy raz jak ogladalem to nie powiem mialem stracha 2-ka tez trzyma poziom ale do blair witcha jeszcze troche brakuje ;)
Blair Witch! No właśnie. Rozwala mnie komentarz reżysera, że chciał stworzyć coś, czego jeszcze nie było - żeby film był kręcony przez jednego z bohaterów. :/
ciekawy pomysł i nic więcej, potrafię z ręki wymienić z tuzin pod każdym względem lepszych horrorów ("Paranormal activity", pierwszy "Obcy", "Coś" czy "Ring"
pomysł z kamerą już był, dziecko-upiór: było. ludzie zamknięci w budynku: było! nie zachwycił mnie, poza niektórymi scenami spać mi się chciało. może za dużo horrorów w życiu widziałam, żeby się tym podniecać.? "ok"- więcej o tym filmie powiedzieć nie mogę...
Lipa i Nuda jak większość tych Hiszpańskich produkcji. Najlepszymi i Najstraszniejszymi Horrorami są te kręcone na Faktach bo wiemy że to po pewnej części było na fakcie i zaczynamy coraz mocniej się bać.
Egzorcyzmy Emilly Rose, Blair Witch Project , Teksańska masakra ( ale ona jest inspirowana amarykańskim seryjnym mordercą) oglądałem jeszcze więcej ale muszę sobie tytuły przejżeć