[Rec]

2007
6,5 152 tys. ocen
6,5 10 1 151770
6,9 25 krytyków
[Rec]
powrót do forum filmu [Rec]

Zajebisty film ! Przestraszyły mnie niektóre momenty . Daję 10 na 10 . Nie polecam go osobom o słabych nerwach i psychice .
Komu jeszcze się podobał ?

ocenił(a) film na 8
kalsek13

MI!!!!

użytkownik usunięty
emmesey

Przeciętny... Na kolana mnie nie powalił, przyznam szczerze...

użytkownik usunięty
kalsek13

Mi się też podobał,najfajniejsze było na końcu jak ta upiorna dziewczynka przyszła

użytkownik usunięty

Ta dziewczynka w ogóle fajnie została wykreowana :)) 10/10. film całkiem całkiem

10/10 to ocena dla arcydzieła a nie produkcji "całkiem całkiem". to określenie jest bliższe "niezły" czyli wg FILMWEBu 6/10

użytkownik usunięty
Venomix

ok, niezły film :P:P

ocenił(a) film na 3
kalsek13

zupełnie nie rozumiem fenomenu tego filmu. Dla mnie był kiepski, mało straszny... bynajmniej w niektórych momentach śmieszny

kalsek13

moze 10/10 nie ale ósemka spokojnie, filmik mnie zmiażdżył, szczególnie ostatnie minuty na strychu, stworek przypominał trochę tego z "Come to Daddy" Aphex Twina, niby temat oklepany i znany i wiadomo jak sie skończy ale świetnie sie ogląda

ocenił(a) film na 7
kalsek13

Spodziewałem się czegoś lepszego. Nudziłem się głównie, straszenie na zasadzie nagłego bum, trzask i wrzask na mnie nie działa od dawna. Zawiodłem się

ocenił(a) film na 8
Juveninho

dobry film 1-szy raz jak ogladalem to nie powiem mialem stracha 2-ka tez trzyma poziom ale do blair witcha jeszcze troche brakuje ;)

ocenił(a) film na 6
adi1987

BWP moim zdaniem był tragiczny, no ale każdy ma inny gust

ocenił(a) film na 9
adi1987

Blair Witch! No właśnie. Rozwala mnie komentarz reżysera, że chciał stworzyć coś, czego jeszcze nie było - żeby film był kręcony przez jednego z bohaterów. :/

ocenił(a) film na 6
kalsek13

ciekawy pomysł i nic więcej, potrafię z ręki wymienić z tuzin pod każdym względem lepszych horrorów ("Paranormal activity", pierwszy "Obcy", "Coś" czy "Ring"

ocenił(a) film na 6
kalsek13

pomysł z kamerą już był, dziecko-upiór: było. ludzie zamknięci w budynku: było! nie zachwycił mnie, poza niektórymi scenami spać mi się chciało. może za dużo horrorów w życiu widziałam, żeby się tym podniecać.? "ok"- więcej o tym filmie powiedzieć nie mogę...

kalsek13

Lipa i Nuda jak większość tych Hiszpańskich produkcji. Najlepszymi i Najstraszniejszymi Horrorami są te kręcone na Faktach bo wiemy że to po pewnej części było na fakcie i zaczynamy coraz mocniej się bać.

ocenił(a) film na 6
gostek123

Mozesz podać jakieś tytuły?

prumprumka

Egzorcyzmy Emilly Rose, Blair Witch Project , Teksańska masakra ( ale ona jest inspirowana amarykańskim seryjnym mordercą) oglądałem jeszcze więcej ale muszę sobie tytuły przejżeć

ocenił(a) film na 6
gostek123

Wszystkie 3 oglądałam i podobały mi sie, może za wyjatkiem tego ostatniego. No i jest jeszcze Kuba Rozpruwacz. Filmu nie widziałam, ale czytałam książkę KUBA ROZPRUWACZ: PORTRET ZABÓJCY Patricii Cornwell. I historia i książka... Rewelacja! Polecam gorąco!!!