Nie lubię z reguły horrorów ale ten - naprawdę dobry. Trochę chaotyczna bieganina kamery za wydarzeniami na dłuższą chwilę męczy ale właśnie o to chyba chodziło - OK ... :-)
chyba kpisz, totalne dno dla tępych dzieci:( smutek, żal i stracony czas. Boże, co za gnioty powstają w 21 wieku. Biega gościu jak pijany po domu, drze papę, a czasem wyskakuje z kąta jkiś nawiedzony debil i gryzie ludzi, komu to się może podobać? kogo może przestaszyć? chyba tylko kogoś niedorozwiniętego:(
Nie każdemu musi sie podobać, ale w tym filmie trzeba było się wczuć w sytuacje osób będących w budynku objętym kwarantanną i co ważne podczas tego filmu nie można się niczym innym rozpraszać. Głównym elementem strachu, było w tym filmie narastający niepokój tym co może się stać. Ale tak jak pisałam powyżej, nie każdemu ten film się spodoba i nie musi;)
idź stąd smutny anonimowy człowieczku
komentuj raczej filmy a nie kpij z czyiś opinii i nie wyzywaj ludzi,
to wpłynie pozytywnie na twoj rozwój
kończ rozpoczętą dyskusję i nie uciekaj jak marny polski tchórz - to na pewno wpłynie pozytywnie na twój rozwój ! - aha zapomniałem jak możesz dyskutowaćskoro nie masz argumentów..hehehe żenada...
kto tu jest trollem, zamiast rzetelnych argumentów w rozpoczętej dyskusji gówniarskie odzywki w stylu odrób lekcje itp, naprawdę żałosne nędzny poloczku....
Gówniarskie odzywki powiadasz. Chyba nie czytasz tego co piszesz,bo to dopiero jest chamskie. Zreszta dorosły człowiek nie pisze takich głupot.
PS NA POCZATKU ZDANIA STAWIA SIĘ DUŻA LITERĘ...
co jest chamskie? wcinasz się w nie swoją rozmowę, wyzywasz od trolli srolli, jakieś bzdurne szkolne lekcje farmazolisz i jeszcze masz czelność wypisywać że ja jestem chamski. CHYBA KPISZ!! ręce opadają..:(
To, że ty się nie przestraszyłeś tego horroru, a uważasz się za normalnego, nie oznacza, że ci którzy tego horroru się przestraszyli są niedorozwinięci. Ja sama miałam momenty, że serce waliło mi jak oszalałe, więc mnie ta wypowiedź obraża.
Dla ciebie to może horror dla tępych dzieci, ale innym się może podobać. Proszę cię więc, abyś swoje opinie przedstawiał w taki sposób, aby wyrazić swoje zdanie, ale nie obrazić przy tym innych.
moje zdanie jest takie i go nie zmienię, durny ten film i tyle, jak zobaczysz że ktoś zjada w parku własnę kupę to pomyślisz że jest normalny żeby go czasem nie obrazić?
Nie twierdzę, że masz zmieniać zdanie, tylko, że masz je wyrażać nie obrażając innych, a mnie obraża zdanie ,,totalne dno dla tępych dzieci" i ,,chyba tylko kogoś niedorozwiniętego", bo mnie się ten film podoba. Możesz pisać, że jest beznadziejny, okropny, żalowy itd. ale proszę, żebyś nie pisał, że jest to film dla idiotów, frajerów albo niedorozwiniętych, bo to obraża tych, co lubią ten film.
http://www.youtube.com/watch?v=22SK1oxMuNc
Co do trollingu to jeszcze od siebie dodam, że kiedyś znałem na FW osobnika (nick niestety zapomniałem), który potrafił tak inteligentnie poprowadzić dyskusję i wyprowadzić co bardziej podatnych ludzi z równowagi, że (pomimo iż to nadal trolowanie) aż przyjemnie było na to popatrzeć. Ty Mothyff nie dorastasz mu nawet do pięt, ale próbuj dalej wku**iać 12-latków. Ponoć trening czyni mistrza. ;)
Jeśli o film chodzi to zamierzam go właśnie obejrzeć więc pewnie zostawię od siebie jakąś opinię. Odstrasza mnie trochę hiszpański ale mam nadzieje, że nie będzie tak źle. :)
och ty gównożerco, lubisz srakę a kto jej nie lubi to od razu jest trollem? a wiesz po czym ja poznaje trolli? że jedynym argumentem do ich wypowiedzi jest to że nazywają kogoś trollem, no takie popularne hasełko dla ludzi bez argumentów.... żal.
@Mothyff: Nadal słabo :P
Topic: Film obejrzałem i ogólnie mi się podobał. Pierwsza połowa bardziej trzyma w napięciu i jest jakaś aura tajemniczości, niepewności. W drugiej to jest już tylko czekanie zza którego rogu wyskoczy zombie i robi się troszkę nudnawo. Nie podoba mi się też bardzo nienaturalna gra głównej bohaterki, zwłaszcza w drugiej połowie filmu. Sam pomysł na scenariusz - rewelacja, ale wykonanie troszkę (nie jakoś bardzo ale jednak) kuleje. Ocena z mojej strony 6/10 i mogę polecić każdemu miłośnikowi horrorów. Pozdrawiam :)
jak ktoś ma 6 lat i demencję to też polecam:) panie wielki znawco hahaha
ja mogę polecić - udręczeni, w sieci zła, pandorum itp jak dobre horrory, tego gniota radzę omijać szerokim łukiem i nei patrzeć na tych pseudokrytyków jak wyżej :(
Masz jakieś urojenie związane z tym filmem czy po prostu jesteś taki głupi. Odpuść sobie głupie tekściki i nie udzielaj się już więcej.
Podaj momenty w których film cię rozśmieszał,bo nie za bardzo pamiętam żeby był taki śmieszny... Jeśli ich nie podasz,będzie to równoznaczne z tym,że filmu nie ogladałeś.
masz rację do końca nie dałem rady, ale większoiść czasu jak zza rogów wyskakiwały śmieszne postacie typu zwariowane staruszki i inne zombi różnorakich rodzajów to miałem ubaw po pachy i nie tylko ja :(
Skoro ten film cię śmieszył a nie straszył to powinieneś się cieszyć, że obejrzałeś fajną komedię. Przynajmniej nie była to dla ciebie strata czasu:)
Możesz się lekko ogarnąć? Tacy jak Ty "psują" Filmweb. Wszedłem, żeby poczytać o filmie, bo jeszcze go nie widziałem. Zamiast tego trafiam na obrażonego na cały świat, tupiącego nóżkami gimnazjalistę. Sio! :-)
no tak jak odpowiadam chamstwem na chamstwo to gimnazjalista, jak bym przytakiwał na głupotę - wtedy dorosły i wykształconym hehehe żal:(
I cóż ja chciałem osiągnąć wchodząc z Tobą w jakiś dialog?
Poczytałem po pracy Twoje wypowiedzi w innych tematach i doszedłem do wniosku, że wobec Twojej porażającej siły logicznego rozumowania, umiejętności prowadzenia dyskusji na poziomie i dobierania trafnych argumentów w sporach jestem mały, biedny i mizerny - szybciutko uciekam!
Błagam tylko, nie dawaj mi "wolnego wyboru", czy mogę jechać po swojej matce, czy nie - jak zrobiłeś innemu Użytkownikowi w temacie o "Dziewczynie z tatuażem".