rewelacyjny; trzyma w napięciu; ma niesamowity, realistyczny klimat; w paru miejscach można się nieźle przestraszyć
Moja ocena: 9/10
zgadzam sie w 100% ;] moja ocenka jest taka sama ;];] co tu dużo muwic Brawo brawo i jeszcze raz brawo Pozdro
9/10 - za zdjęcia, pomysł i grę...choć gdyby były połówki to dostałby 8,5 bo IMO nie należy mu się pełne 9 - trochę naciągany był w kilku miejscach i zbyt przewidywalny
A ja jeszcze nie wiem ale po zwiastunie myślę że będzie nawet nawet. Szkoda że tak rzadko ukazują się filmy tego typu jak REC i Blair W. P.
Współczuje tylko tym co oglądali na małym ekranie :P to już nawet nie modne i raczej nikt normalny na żywo do tego się nie przyznaje ale wolność ....... domku ;)
oglądałam na małym ekranie i ani trochę nie żałuję, w kinie chyba nie wytrzymałabym ze strachu ;)
raz się naprawdę porządnie wystraszyłam, niestety tylko raz, ale film będę polecać każdemu. jedynym minusem w całości jest moim zdaniem koniec,
uderzająco podobny do "Blair Witch Project" (przepraszam z góry za spoiler, jeśli ktoś jeszcze nie oglądał), dlatego dałam 9/10.
a to ciekawe :) ale osobiście uważam że lepiej iść do kina, zawsze więcej wrażeń a klimatu nie zastąpi niestety domowe zacisze mimo że mam dobry sprzecik do HD i 5.1 ale pirackie kopie wychodzą beznadziejnie na takim ekranie, może na 15 calach nie widać słabej jakości ale dźwięk to jednak 65% filmu więc wolę później ale w dobrych warunkach.