[Rec]

2007
6,5 152 tys. ocen
6,5 10 1 151769
6,9 25 krytyków
[Rec]
powrót do forum filmu [Rec]

9/10

ocenił(a) film na 8

rewelacyjny; trzyma w napięciu; ma niesamowity, realistyczny klimat; w paru miejscach można się nieźle przestraszyć
Moja ocena: 9/10

Pauleta

zgadzam sie w 100% ;] moja ocenka jest taka sama ;];] co tu dużo muwic Brawo brawo i jeszcze raz brawo Pozdro

Pauleta

9/10 - za zdjęcia, pomysł i grę...choć gdyby były połówki to dostałby 8,5 bo IMO nie należy mu się pełne 9 - trochę naciągany był w kilku miejscach i zbyt przewidywalny

Pauleta

A ja jeszcze nie wiem ale po zwiastunie myślę że będzie nawet nawet. Szkoda że tak rzadko ukazują się filmy tego typu jak REC i Blair W. P.

Współczuje tylko tym co oglądali na małym ekranie :P to już nawet nie modne i raczej nikt normalny na żywo do tego się nie przyznaje ale wolność ....... domku ;)

dezerterop

oglądałam na małym ekranie i ani trochę nie żałuję, w kinie chyba nie wytrzymałabym ze strachu ;)
raz się naprawdę porządnie wystraszyłam, niestety tylko raz, ale film będę polecać każdemu. jedynym minusem w całości jest moim zdaniem koniec,
uderzająco podobny do "Blair Witch Project" (przepraszam z góry za spoiler, jeśli ktoś jeszcze nie oglądał), dlatego dałam 9/10.

skrzacik

a to ciekawe :) ale osobiście uważam że lepiej iść do kina, zawsze więcej wrażeń a klimatu nie zastąpi niestety domowe zacisze mimo że mam dobry sprzecik do HD i 5.1 ale pirackie kopie wychodzą beznadziejnie na takim ekranie, może na 15 calach nie widać słabej jakości ale dźwięk to jednak 65% filmu więc wolę później ale w dobrych warunkach.

dezerterop

ps: sorki za błąd :D powinno być puźniej ale się zagalopowałem :)

ocenił(a) film na 8
dezerterop

o lol :D:D napisałeś dobrze a poprawiles na błąd :D pisze się "później"

Pauleta

9/10 zgodze sie z twoja wypowiedzia w 100% , choc nie lubie tego typu krecenia filmu ten mi sie spodobal.