[Rec]

2007
6,5 152 tys. ocen
6,5 10 1 151769
6,9 25 krytyków
[Rec]
powrót do forum filmu [Rec]

9/10

ocenił(a) film na 9

Byłem w kinie, film bardzo mi się podobał. Realistyczny, klimat w pełni oddający osaczenie. Akcja rozwija się szybko, przez co seans zleciał w mgnieniu oka (nie z powodu długości filmu). Dodatkowo świetna Manuela Velasco. W mojej opinii zasłużone 9/10. Czekam na część 2.

Barcelonismo

To jest wypowiedź w przeciwieństwie do dziesięciolatka który na Królu Lwie dał 10/10 a na RECu napisał że szit :)

ocenił(a) film na 9
Barcelonismo

Makabra, ale... dość przemyślana. Nie ma co zaprzeczać, że film był potwornie krwawy i przerażający (kilka osób w połowie seansu opuściło salę), jednak niebanalny pomysł sprawia, że moim zdaniem jest warty obejrzenia. Nad oceną jeszcze pomyślę... Szkoda tylko, że nie mam nieco mocniejszych nerwów i kilka ostatnich minut spędziłam gapiąc się na swoje buty i śledząc akcję po piskach osób siedzącyh obok... ;)

ocenił(a) film na 9
Miss_M_Cullen

Przepraszam, że drugi pod rząd, ale zapomniałam wspomnieć o grze Manueli Velasco, która jak dla mnie była znakomita. Bardzo prawdziwa, idealnie dopasowała się do realistycznego (w pewnym sensie) klimatu. Jeśli potrafi tak samo zagrać w innych filmach, to naprawdę podziwiam.