[Rec]

2007
6,5 152 tys. ocen
6,5 10 1 151791
6,9 25 krytyków
[Rec]
powrót do forum filmu [Rec]

No właśnie tak mnie trochę zastawania może tego nie zauważyłem.Co się stało abo gdzie jest ten chińczyków tata który był sakralizowany coś o nim mówili ale jakoś go nigdzie nie widziałem ? a może coś mi się pochrzaniło :)

ocenił(a) film na 8
Lap

Sparaliżowalny... też mnie to zastanawia, ale chyba go pomineli. Chyba, że to to coś co było na końcu filmu ale nie wydaje mi się.

ocenił(a) film na 5
Aagu

Tak był sparaliżowany i nie mógł się ruszać, dlatego go nie pokazali.

ocenił(a) film na 8
Rafal23

cały czas wierzyłam ,że magiczne moce zombi wejdą w staruszka i będzie też ganiał za panią dziennikarką..:(

exterieur

przecież starushek spuniał! jak miał wyjść skoro był sparaliżowany, a zombiaki nie wejszły do niego bo zamknął sie w chacie! ot cała filozofia :)

ocenił(a) film na 6
rpd0

Może i racja ale na to wychodzi że wystarczy że by się zamkli w jakimś pomieszczeniu i od co przeli wszytko :)

ocenił(a) film na 10
Lap

Zamknięcie na bank nie wystarczy. A nawet jeśli skoro był sparaliżowany to na co arami zombiaków taki zombiak, który się nie rusza, a w najlepszym wypadku nie rusza tylko nogami :P

ocenił(a) film na 6
Wiedzma_5

Wiesz po strzela 3 razy złamanie karu itp nadal żyli myślę że by ozdrowiał.

Lap

tak właściwie to czy ten staruszek ma jakieś znaczenie? :/ zombiaki chodzili cały czas za tymi ludźmi, po co im jakiś paralityk. Mnie najbardziej wkurzyła scena z drzwiami. angela szuka klucza, nie może znaleść w całym pęku, zombie wchodzą na górę, prawie są przy niej i w końcu drzwi sie otwierają i wszyscy są bezpieczni :D

ocenił(a) film na 10
rpd0

No... może nie bezpieczni, bo weszli w jeszcze głębsze gó*no.

ocenił(a) film na 6
Wiedzma_5

Eee co tam ? jakaś staruch łaziła z drągiem jak by myśleli to zeszli by jakoś 2 dragi i te zabili ale wiecie co panikowali małe dzieci :D przecież prócz wyglądu coś było innego złego ?