[Rec]

2007
6,5 152 tys. ocen
6,5 10 1 151790
6,9 25 krytyków
[Rec]
powrót do forum filmu [Rec]

Gdy usłyszałam że film ten jest twórców 'Sierocińca' od razu postanowiłam, że muszę go zobaczyć. A tu się okazuje, że jedyną sensacją w tym filmie to duża ilość przelewającego się ketchupu. Po prostu jestem zawiedziona. Nie mówię, że film jest tragiczny, bo wcale nie jest. Jednak mogłoby to być coś o wiele lepszego.

ocenił(a) film na 9
Lapulka

Ktoś Ci kita wcisnął bo to nie jest film twórców "Sierocińca" :) Tylko twórców m.in. "Ciemności", "Delikatnej"...

ocenił(a) film na 2
Lapulka

To, że na górze plakatu reklamującego film jest słowo Sierociniec to nie znaczy, że film jest tych twórców! =] moj znajomy popełnił ten sam błąd! z resztą jast tam napisane "PO labiryncie fauna i sierocińcu..."

ocenił(a) film na 8
Dark_A_

No, ale trzeba przyznać, że nieco nie w porządku taka kampania reklamowa. Ale w sumie nic mnie już nie zdziwi... czego się nie robi dla kasy??:P

ocenił(a) film na 8
CRANK

nie no kampania jak najbardziej zrozumiala. przeciez nic tam nie przekrecaja, haslo jest jak najbardziej prawdziwe.

ocenił(a) film na 4
Dark_A_

No tak. Chyba już czas żebym kupiła sobie okulary ;) Może wtedy będę lepiej czytała plakaty ;) Tak czy siak film się nie umywa do 'Labiryntu...' i 'Sierocińca'.