Babcia ubabrana keczupem wywołała u mnie jedynie zażenowanie. Podobnie reszta zombie-statystów. Jednak zakończenie całkowicie wynagradza ból związany z przebrniewywewaniem przez całą tę szopkę.
Skoro to beznadziejnie słaby horror to może przedstawił byś nam, chętnych mocnych wrażeń jaki horror wg Ciebie jest dobry, od początku do końca. Ja uważam, że to bardzo dobry film i polecam go wszystkim fanom tego gatunku. Akcja oraz napięcie towarzyszy nam prawie od samego początku, oczywiście w różnym stopniu. Fakt, niektóre sceny naciągane, końcówka mocna, ale ogólna ocena wysoka ze względu na gatunek, który ma małe szanse na przebicie w dzisiejszych realiach.
mnie też ten horror bardziej bawił niż straszył... niestety (lub stety) do końca nie byłam w stanie przebrnąć. wyłączyłam w połowie żeby nie marnować czasu
zgadzam się w 100% z tytułem. Przez 3/4 filmu wiało mi nudą, dopiero pod koniec mnie zaciekawił. Jak dla mnie ma za wysoką ocenę. Poza tym nie przepadam za filmami o zombie.
Ja zaś podpisuję się do pak999 i z jeszcze większą prośba apeluję do reszty jeśli Rec to takie dno że do końca nie da się dotrwać to proszę napiszcie tytuły innych horrorów gdzie nudą nie wiało może ich jeszcze nie widziałem....