Czyli wg. mnie dwa niedociągnięcia filmu. W pierwszym przypadku chodzi mi o to, że chłopiec który był na poddaszu zmieniony już w to coś po otwarciu włazu zszedłby na dół.
W drugim chodzi mi o scenę kiedy już postrzelona Pani Izquierdo wyskakuje nagle zza drzwi i zamiast zaatakować strażaka niemiłosiernie drze się na niego :)
Ogólnie jeden z lepszych filmów jakie widziałem ;)
Dokladnie to sa jedyne 2 takie slabsze momenty filmu, a do reszcie filu nie mozna nic zarzucic. Jest to najlepszy horror jaki ogladalem w ostatnim czasie :) 10/10
woah! a wiesz dlaczego to dla ciebie slaby moment? bo jestes idiota i nic z filmu nie zrozumiales.
1. to nie byl chlopiec.
2. co z tego ze sie drze?
3. jak film mogl ci sie podobac skoro nic z niego nie zrozumiales?
4. pseudo chlopiec w nic sie nie zmienil. to 2 rozne osoby.
鍛冶屋 brak umiejętności czytania ze zrozumieniem też o geniuszu nie świadczy więc nie wyzywaj innych od idiotów :)
Przeczytaj jeszcze raz, dokładnie post założyciela tematu. Przykład:
"1. to nie byl chlopiec.
2. co z tego ze sie drze?
3. jak film mogl ci sie podobac skoro nic z niego nie zrozumiales?
4. pseudo chlopiec w nic sie nie zmienil. to 2 rozne osoby."
Oj polecam czytać uważniej posty innych aby potem takich rzeczy nie wypisywać :D
Zgodzę się z tym, że pani Izquierdo miała prawo sobie krzyczeć ile chce :P
Nie rozumiem dlaczego wyzywasz kogoś od idiotów .... każdy ma swój gust i podaje przykłady dlaczego jego zdaniem film jest dobry lub słaby. Uważam że pisząc, że ten film jest arcydziełem pokazujecie, że poddajecie się chwilowym emocjom i tak naprawdę wypisujecie bzdury. Moim zdaniem film jest dość dobry , lecz wiele wątków jest zapożyczonych ze starych, dobrych, aczkolwiek przestarzałych już horrorów produkcji amerykańskich i japońskich - nie wnosi praktycznie nic nowego poza pomysłem kręcenia "z ręki" , ale to znowu pomysł skopiowany z filmu "cloverfield". Moja ocena to 6,8/10, ponieważ można się przestrasyć oglądając go , ale to w 90% wina cichych dialogów i bardzo głośnych efektów dźwiękowych - których w tym filmie jest niewiele (udźwiękowienie 5.1 jest bardzo słabiutkie). Pozdrawiam fanów filmu , a także tych którym ten fil nie przypadł do gustu - każdy ma prawo do własnego wyboru.
"Chłopiec ze z poddasza i Pani Izquierdo" - ciekawy język :)
Szczerze nie bede komentowal w calosci twojego postu bo mi sie nie chce juz wystarczajaco powiedzilem o tym filmie i na temat jego "krytyki" przez osoby ktore maja "inne" gusta.Powiem tylko jedno.Skopiowany z cloverfield?? jak juz sie wypowiadasz to z glowa;/.Chlopcze powinienes zglebic lekture kina bo jak mniemam, pewnie dla ciebie pierwszym horrorem kreconym z reki byl blair witch.Osoby ktore mysla ze sa madre i "inteligentnie" argumentuja ze ten film byl taki czy siaki powinny jednym slowem milczec bo sie poprostu osmieszaja.