[Rec]

2007
6,5 152 tys. ocen
6,5 10 1 151769
6,9 25 krytyków
[Rec]
powrót do forum filmu [Rec]

Czyżby...

ocenił(a) film na 9

Czyżby zapowiadał się w końcu jakiś film na którym można się bać??? Dawno już nie widziałem takiego filmu, więc czekam na ten z niecierpliwościa. Widziałem tylko zwiastun i reakcje ludzi w kinie i powiem, że zaciekawił mnie... Trochę mi podchodzi pod Blair Witch Project, ale zobaczymy. Pożyjemy zobaczymy ;)

ocenił(a) film na 9
Ice_bear

Tzn. żeby od razu oceniać go po zwiastunie na ocenę 10? Równie dobrze to może być papka, coś pomiędzy thrillerem a horrorem. Żałosne.

ocenił(a) film na 10
freepick

Film zajebisty , widziałęm A film jest o Zombie ;d

ocenił(a) film na 7
Umbrella_OC

Tak. Potwierdzam. Świetny. Nie tylko dla fanów BWP. Może wreszcie nie będzie komentarzy, jakie to zombiaki są 'śmieszne'. ^^'
9/10

ocenił(a) film na 9
fishguts

Było to chociaż straszne?

freepick

a żeby od razu po zwiastunie dodawać do ulubionych? :P :P :D

jak wiele innych filmów które jeszcze nie miały premiery a masz je w ulubionych :D

ocenił(a) film na 9
LiMiTED_UNCUT

Czy Ty mnie śledzisz?! (xD)

Filmy takie mam w ulubionych z kilku powodów (te, które nawet nie miały swoich premier na świecie):
- są sequelami, np. seria o HP
- powstały w oparciu o książkę, którą przeczytałem
- ich fabuła jest zbliżona do tych, które już widziałem
- film mi się podoba, bo ma fajny zwiastun :D
- film, na który na pewno muszę iść do kina, ale ma trudny tytuł, którego na pewno nie zapamiętam (dodatkowo mam go w zakładce)

ocenił(a) film na 7
freepick

Czy 'straszne'.... Może... momentami. ^^

Ice_bear

czytam tu że ten film jest dobry albo nie nie istotne że niektóry nawet mu już oceny wystawiają zanim go obejrzą... ale może napisze ktoś o czym on właściwie jest... na razie wiem tyle że o zombi, ale ma może jakąś fabułe??? czy może raczej to jakaś bez sensowna sieczka po prostu...

ocenił(a) film na 10
szakal_2

http://www.youtube.com/watch?v=dxzrPHaWda8 Amerykanie robią remak