[Rec]

2007
6,5 152 tys. ocen
6,5 10 1 151770
6,9 25 krytyków
[Rec]
powrót do forum filmu [Rec]

Chyba obejrzę, bo oglądałem tylko raz i chyba 3 lata temu, a że lubię zombiowe klimaty.. XD

ocenił(a) film na 7
ZiD0

Ja też obejrzę :).
2 część już oglądałam, ale pierwszej nie, dzisiaj mam okazję to luknę ;P
Ponoć 30 marca ma być 3 ! : D

ocenił(a) film na 8
Aguss

Haha to nieźle, bo widzę że film oceniony na 10 + ulubiony, a jeszcze go nie oglądałaś XD Dwójka to kupa, to już lepiej dwójkę kwarantanny obejrzeć, bo tu zrąbali to kontynuowanie..

ocenił(a) film na 7
ZiD0

To tak na zapas xDD
kwarantanne 2 oglądałam ;PP

ocenił(a) film na 4
Aguss

Właśnie skończyłam oglądać... Zieeeew... Blair Witch Project trzymał jeszcze w napięciu, tu zabrakło mi tego dreszczyku. 4/10

ocenił(a) film na 7
karaka_krk

noo, ja też już po. mi się tam nawet podobał ;d

ocenił(a) film na 7
karaka_krk

BWP lepszy bo można poczuć ta bezradność głównych bohaterów, natomiast w tym filmie niektóre akcje są na prawdę robione na siłę.

ocenił(a) film na 8
suicide_machine

Prawda co napisałeś, mnie najbardziej zirytowała scena końcowa, co ta nawiedzona 20 kilogramowa "dziewczynka" zatłukła kamerzystę... Trochę to żenujące było. Jeszcze trochę głupie było to, że zarażona córka co tam z matką była, miała wirusa od iluś tam dni i dopiero dostała wścieklizny, a ten inspektor sanitarny dostał szału po kilkunastu minutach od ugryzienia...
Z takich niewiadomych scen, to chyba ta w końcówce - co to było, to coś na strychu? :|
A najlepsza scena, też z końcówki, przy otwieraniu tych ostatnich drzwi, gdy kamerzysta spojrzał w dół klatki schodowej, a tu wszystkie zombiaki się na niego popatrzyły, jakby liczyły że $w33t focię im zrobi XD

użytkownik usunięty
ZiD0

W końcu film o pladze zombie przy którym podskoczyłem, dobry pomysł z tym wyciągiem z nawiedzonej i stylizacją na dokument.