[Rec]

2007
6,5 152 tys. ocen
6,5 10 1 151773
6,9 25 krytyków
[Rec]
powrót do forum filmu [Rec]

Nie ma hollywoodzkiego scenariusza to wielki +. Ma to co miał Blair Witch Project; taką prostotę, ale i realizm jak w Paranormal Activity. Nie jest obrzydliwy jak większość zombifilmów. Ma takie wyważone dawki "fear & loathing" :P

ocenił(a) film na 8
ANDASI_H_

Hah xd Dla mnie film dobry,kilka razy mnie przestraszył i ogółem miałam po nim schizy :D 8/10

bricemour

Heh szczerze dużo się nie spodziewałam po tym filmie, ale pozytywnie mnie zaskoczył. Choć nie mogę zrozumieć o co w końcu chodziło z tą dziewczynką i jaki był początek tej całej historii... ale ważne iż film ładnie zrobiony i może przestraszyć :)

ANDASI_H_

bardzo dobry! koleżanka w kinie piszczała, ja cieszyłam się dobrą produkcją! można zrobić kino strachu!raz na jakiś czas się udaje! ale nie amerykanom...szkoda bo maja predyspozycje do przerażania całego świata. szkoda ze maja to w dupie..oj sorki....maja pełną dupę pieniędzy....

ocenił(a) film na 8
ANDASI_H_

Myślałem, że się zesram ze strachu w niektórych momentach. A film oglądałem o 2 w nocy czyli premia do strachu +10 ;P. I teraz mam problem bo do łazienki prowadzi długi ciemny tunel a siku się chce...