[Rec]

2007
6,5 152 tys. ocen
6,5 10 1 151775
6,9 25 krytyków
[Rec]
powrót do forum filmu [Rec]

Ten film to tragedia!!! Nic strasznego w nim nie bylo... Ogolne dno.

użytkownik usunięty
vieniopf

Według mnie to najstraszniejszy i najlepszy horror świata!!!

ocenił(a) film na 9
vieniopf

Cóż za przekonywujące argumenty. Gratuluję :- )

ocenił(a) film na 1
Zizu_17

Zgadzam się, że żenada, jak chcecie obejrzeć naprawdę mroczny i trzymający w napięciu film to polecam "Sztorm Stulecia"

użytkownik usunięty
lord_of_the_rings

Zizu_17 twierdził/a że jest bardzo dobry

ocenił(a) film na 7

Ludzie przypuszczam, że piszecie o tym filmie negatywne komentarze, ponieważ jest to nowy gatunek horroru(nawet pisze w opisie filmu) nazywanym "kamerowanym". Nie jest może to arcydzieło, ale przestraszyć umie w ogóle w ostatnich minutach.
A i jeszcze jedno, jeżeli masz zamiar oglądać Kwarantanna to można powiedzieć, że już to oglądałeś. [REC] a Kwarantanna to to samo tylko inni aktorzy, reżyser i scenografia:) POLECAM

ocenił(a) film na 9
vieniopf

Ja od wczoraj jestem pod ogromnym wrażeniem "REC". Rzadko kiedy podoba mi się horror. Większość z nich (zwłaszcza amerykańskie) są mniej lub bardziej straszne na poczatku, ale im bliżej końca, tym stają się bardziej śmieszne / obrzydliwe.
REC trzymał mnie w napięciu do samego końca. Nie jestem zdecydowanie już dzieckiem, ani nastolatką, a o mało nie dostałam zawału. Jeszcze przy końcowych napisach serce waliło mi jak oszalałe.

ocenił(a) film na 10
pececito

no nie wiem czy "Sztorm Stulecia" jest taki mroczny
jako książka jest o niebo lepszy niż film
a co do [REC]-a to film jest nowym pomysłem który nie został dobrze wykorzystany w BWP
a tu? jak najbardziej