Średnia ponad 8?!
Film nie był, aż taki dobry, daję mu 5/10 i to jest i tak dużo.
Nie wiem co wy w nim widzicie. ;D
No, ale każdy ma inny gust.
A ja mysle ze biorac pod uwage wlasnie milosnikow M jak M. ocena powyzej 8 jest czyms niezwyklym a zarazem odwzorowuje jakosc Reca jako horroru czyli jeden wielki plus.
Co chcecie od Muminków? Bardzo lubię te stwory.
A co do [REC] - dobry horror-reportaż. Bardzo dobre budowanie napięcia, scenariusz można znieść (zreesztą w horrorach trudno o jakiś nadzwyczajny scenariusz), gra aktorska też może być, scenografia standardowa, pomysł? Chyba trudno tu mówić o pomyśle. Reportażem był już "Blair Witch Project" który mi osobiście nie przypadł do gustu.
Z początku film o bardzo gęstej atmosferze, później niepotrzebnie zamienia się w jakąś siekaninę. Ogółem 7/10 może być.
Ależ podałeś logiczny argument: "Jedno wielkie gówno". Jestem pod wrażeniem Twoich możliwości dedukcyjnych.
POZDRAWIAM !!!
Wczoraj bylem w kinie i sie nie rozczarowalem :) Czyli obstawialem ze bedzie sredni film i taki niestety byl. W Blair Witch Project pokazali za malo przez to bylo wiecej domyslow, klimat tajemniczosci itd. W Rec bylo odwrotnie momentami film przypominal gre z automatow House of the dead :) Oczywiscie bylo kilka momentow w ktorych mozna sie wzdrygnąc bo "biora" widza z zaskoczenia ale raczej nie przestraszyc. Czasem btlo wrecz smiesznie. Poczatek filmu calkiem obiecujacy ale pod koniec byla juz tylko i wylacznie sieka. Mozna tez przyczepic sie do paru absurdów typu - nagle cały budynek odizolowali, wirus przenosi sie przez sline to nic ze mieli stycznosc z zarazonymi i byli bryzgani krwia caly czas ;) ....... no i na koniec ten watek religijny ? chyba mial uratowac film i wprowadzic moment refleksji i zastanowienia. Moze w 2 czesci cos sie wiecej wyjasni :) moze pokaza prace policji tym razem ;) 5/10 Pozdrawiam :)