[Rec]

2007
6,5 152 tys. ocen
6,5 10 1 151770
6,9 25 krytyków
[Rec]
powrót do forum filmu [Rec]

Nie rozumiem

ocenił(a) film na 4

Jednostajny hałas, cały horror ginie gdzieś pomiędzy kłótniami bohaterów.
Dlaczego mówi się, że jest to nowatorska produkcja? Już od początku można się było spodziewać zombie, gdy tylko wspomniano o psie było wiadomo, że to pierwszy nosiciel.
Pożywka dla sadystów, bo zombie można zabić wiele razy i za każdym razem będzie krwawił i krzyczał.
Nie mogłem doczekać się śmierci kolejnych bohaterów. Pod koniec, gdy już została dwójka, zaczęło być ciszej, wtedy zadziałała magia kontrastu. Końcówka, chłopiec na strychu, to jedyny moment, kiedy się przestraszyłem.

ocenił(a) film na 5
dzemorsky

Mnie moment na strychu przestraszył i to nawet mocno . Niestety to jedyny moment który wywołał u mnie lęk .

ocenił(a) film na 6
maciekb80

Jeśli człowiek jest fanem horrorów i dużo już ich w swoim życiu widział, to trudniej jest mu się przestraszyć. Niedługo po premierze widziałem "13 duchów" miałem wtedy około 18 lat, bałem się niemiłosiernie, obejrzałem go ponownie po kilkunastu latach (nie pamiętając już za bardzo nic z fabuły) i muszę powiedzieć, że nie wywarł na mnie praktycznie żadnego wrażenia. Może to wiek zrobił swoje, wtedy byłem jeszcze młody, ale zapewne największy wpływ miała na to ilość już obejrzanych horrorów.

ocenił(a) film na 5
van_der

To prawda . Przesycenie materiałem i wiek robią swoje .