[Rec]

2007
6,5 152 tys. ocen
6,5 10 1 151769
6,9 25 krytyków
[Rec]
powrót do forum filmu [Rec]

Zwiastun
http://pl.youtube.com/watch?v=D4inLY7YmNI

A tak wogole to ten film był swietny mi sie bardzo podobał
mocne 9/10

mistrz439

Nie wiedziałem, że Amerykanie już zdążyli zrobić remake :) Z tych scen co pokazali, to wyglądają prawie identycznie jak na [rec], ciekawe czy cały film będzie taki prawie identyczny? Ale, muszę przyznać, że w amerykańskiej wersji babcia jest dużo straszniejsza!

ocenił(a) film na 9
mistrz439

niech oni sie nie osmieszaja tym remak'em.REC jest tylko jeden i niepowtarzalny ,czyli hiszpanski.Kogo wzieli jako reporteke oczywiscie aktorke(przepraszam ale musze to powiedziec bo to co robia Amerykanie jest juz szczytem bezczelnosci,rok nawet nie minal a ci juz remake wypuszczaja.zalosni sa;/)ktora darla pizde w Egzorcyzmach Emily Rose.Juz widze po trailerze ze do Manueli Velasco jej duzo brakuje pod wzgledem aktorstwa(to co zrobila hiszpanka w filmie jest niepowtarzalne-mistrzostwo swiata),o urodzie juz nie wspomne.

ocenił(a) film na 1
arielos

"to co zrobila hiszpanka w filmie jest niepowtarzalne-mistrzostwo swiata" zgadzam się z tobą.. Ona była naprawdę niesamowita.. choć film wogole mi sie nie podobał.. ;/
a co do amerykańców.. cóż.. są ludzie i taborety... i coś gorszego ;|
Chociaż po filmik, który podał mistrz439 wydaje mi się, że jest lepszy od hiszpańskiego [Rec].. no cóż.. zobaczymy jak to bedzie..