Czytałem tu na tym forum różne opinie na temat Reca jedne dobre inne gorsze,ciekaw jestem czy osoby wypowiadające się żle o filmie naprawde go obejżały czy tylko piszą bo im sie nudzi,ja osobiscie widziałem ten film i uważam,że zasługuje on na duże brawa,zrobiony jest bardzo dobrze wciąga widza od prawie samego poczatku,są ciekawe akcje które sprawiają że aż skóra cierpnie,jestem fanem horrorów ale ten film sprawił,że wreszcie bałem się na jakimś,film zrobił na mnie bardzo dobre wrazenie i ja mu daje 10 pkt za całość.
ja go widziałam i baaardzo mi się nie podobał, był strasznie przewidywalny i jak dla mnie to tylko stracona kasa na bilet, mogłam poczekać na wydanie dvd w wypożyczalniach :|
przewidywalny? no nie powiedziałbym, mnie koncowka zaskoczyla.
A film ma naprawde mocne momenty, które moga wystraszyc i o to mi chodzilo, kiedy wybieralem sie do kina. Polecam.
OGLĄDAŁEM I NICZEGO W ŻYCIU TAK NIE ŻAŁJE JAK TEGO GNIOTU, TOTALNY SZAJS!!!! film bez sensu, głupi i niedorzeczny!!!!!!
Koleś po jakiego używasz Caps Locka?
Film przewidywalny ? buahahaha ;) No a ja myślałem, że zakończy się klasycznym amerykańskim happy endem.
Pierwszy raz przestraszyłem się na horrorze. Czego oczekiwaliście się po tym horrorze ? Ziomka, który pozabija wszystkich piłą mechaniczną ? Napiszcie co w tym filmie brakowało. Piszecie bezsensu, głupi itp. a może jakiś argument ? 5 miesięcy temu inaczej wyglądały komentarze ludzi pozytywne i te negatywne.
Ktoś tam napisał w jakimś temacie chyba ten CyBerGH0ST
"film dla ludzi ograniczonych umysłowo"
Szkoda mi Ciebie.
"żadnej pomocy tylko czekali aż sie wszyscy pozabijają... po prostu BEZ SENSU!!!"
Nie wypuścili ich, ponieważ bali się, że całe miasto zostanie zarażone. Pomyśl to nie boli.
Jak na ostatnie lata ten horror zasługuje na wielkie brawa. Kino amerykańskie upada coraz niżej, a Europejskie jest coraz lepsze. Film zdecydowanie zasługuje na ocenę 10/10.
Pozdrawiam.
bandofbrothers - kiedy to jest film dla ludzi ograniczonych umysłowo. Ale nie zrozumie tego człowiek uważający taki badziew za nieprzewidywalny. Chociaż wiesz co? mnie też trochę zaskoczył. Banalną powtarzającą schematy fabułą.
"Kino amerykańskie upada coraz niżej, a Europejskie jest coraz lepsze" - i wnioskujesz to na podstawie tego filmu? Dobre sobie.
Co chwila piszesz "ograniczonych umysłowo" czyżbyś miał jakieś urazy w tym kierunku?
Obrażanie drugiego człowieka tylko dlatego, że ma odmienne zdanie (jeżeli ty w ogóle masz jakieś zdanie bo po twoich tekstach trudno mi się doszukać) to będziesz miał problem w życiu bo każdy cię znienawidzi.
Nie wnikam w twoje rodzinne, życiowe sprawy bo mnie tyle one obchodzą co zeszłoroczny śnieg. A film był po części przewidujący, ale miał więcej ciekawych momentów grozy.
Broniłem się jak mogłem żeby tylko tego filmu nie obejrzeć, ale wkońcu po namowie znajomych zobaczyłem. I jak narazie jest to dla mnie jeden z lepszych filmów grozy jaki widziałem. Krzyki robiły wrażenie. Jeden z niewielu filmów, gdzie można sie przestraszyć oglądając w ciemnym pomieszczeniu. Wystawiam więc ocenę 9/10 bo dla mnie ten film to rewelacja, a wg mnie napewno lepszy niż podobny Cloverfield. Nie żałuję, że obejrzałem i napewno polecę go znajomym jako świetny film grozy. Pozdrawiam.
Uwielbiam filmy z tego gatunku, po raz pierwszy, w trakcie tego filmu miałam nieodpartą ochotę opuścić salę. Ze strachu.
Dla mnie rewelacyjny film .
Zgadza się, film mimo że przewidywalny to jednak potrafi przestraszyć. Nie wiem tylko dlaczego ludzie wyszukują jakichś nieistotnych szczegółów i wg nich oceniają ,że nierealny, bezsensu itp. Wiadomo, że nigdy nie poczujecie klimatu skupiając sie na szczegółach i analizie realności wydarzeń zamiast wczuć sie w to co przeżywają bohaterowie.