[Rec]

2007
6,5 152 tys. ocen
6,5 10 1 151769
6,9 25 krytyków
[Rec]
powrót do forum filmu [Rec]

Seanse w Polsce

ocenił(a) film na 9

Ktoś wie czy będzie grany w Polsce? Jak tak to w których kinach.

Oglądałem go już i to dwa razy ale z chęcią bym się wybrał zobaczyć go na dużym ekranie.

sangreal

Słuchaj, gdy byłem na przedpremierze Mumii 3, w sali mieszczącej 400 osób wyświetlali akurat trailer "REC". Siedzący obok mnie ludzie dosłownie skakali po każdej scence :p a pod koniec kobity trzymały twarz w dłoniach przytulone do mężów i chłopaków :D. Również widziałem ten film 3x w domciu, na 37 calowym telewizorze lcd z niezłym nagłośnieniem o godzinie 2:00, opuszczone rolety i te sprawy... ale gdy "REC" pojawi się w kinie, odrazu na niego ide...

tupajew15

TO mam dobrą wiadomość 14 sierpnia premiera ;)

Nawet jak widziałeś to i tak w bardzo słabej jakości a raczej drastycznie h..... jakości heh!

Jak dla mnie to profanacja dobrego filmu.

adm_2

Ps.
Profanacją jest oczywiści oglądanie pirackich kopi.
Pozdro.

adm_2

Nie, oglądałem na DvD. Wersja jaknajbardziej legalna a jakość świetna, wystarczy zadzwonić tam gdzie trzeba :p

tupajew15

Tak, a świstak siedzi i zawija je ...... śmieszny jesteś! Pewnie masz z 13 latek ale luzik.

adm_2

Ne, za 10 dni kończe 18 :p
Ale oczywiście wszyscy w Twoich oczach to złodzieje i wogóle, przecież Polska jest na tyle zacofana, że film który wyszedł w 2007 roku, jest w kinach dopiero w połowie 2008 :p!

tupajew15

Apropo, jak taki jesteś dorosły to zapraszam na spotkanie :p możesz mieć i 30 lat :O chodź na pw jak chcesz.

ocenił(a) film na 9
adm_2

jestem profanem w takim razie.

okropne.

nie wyzywać się tu w moim temacie. Zwłaszcza bezpodstawnie.

proszę.

ocenił(a) film na 8
sangreal

Ja też... jak tylko nadejdzie jakiś upalny dzień to legne krzyzem w jakims naslonecznoinym miejscu i odbede pokute... ale do kina i tak pojde :P

Gdybym wiedział, że premiera w Polsce jednak bedzie to bym czekał, ale byłem przekonany, że skoro nic nie słychać o polskich seansach na dużą skalę (bo jeden niedzielny seans w Kinotece, to ja dziekuje) to co najwyżej może kiedyś (czy.t może nigdy) [Rec] się w wypożyczalni pojawi albo jakiejś gazetce z 20 złociszy...

A tak to jeszcze tydzień z hakiem i znowu poczuje szpony strachu na karku ^O^

_Nameless_

A nie wiecie może, czy będą jakieś pokazy przedpremierowe ? Bo tak sie składa, że wyjeżdżam 10 sierpnia nad morze, i nie będzie mnie 2 tygodnie :P a w międzyczasie jest premiera więc troszke lipa heheh ;)

ocenił(a) film na 6
tupajew15

to jak wrocisz to pojdziesz do kina, to chyba proste,co ? nie beda go chyba grali tylko kilka dni. .. . .

aPosing

No tak, ale jak wróce to będzie mniej osób, a ja chciałbym iść na seans [REC] w sali z 40+ osobami, żeby zobaczyć, czy reakcja będzie żywiołowa... bo jak pójde na seans z 7-8 osobami w wieku 17-20 lat rzucającymi w siebie popcornem to dziękuje :p