[Rec]

2007
6,5 152 tys. ocen
6,5 10 1 151775
6,9 25 krytyków
[Rec]
powrót do forum filmu [Rec]

słyszałem że ma się pojawić w Polsce jakieś dwupłytowe wydanie specjalne [Rec] z polskim dubbingiem. Czy ktoś wie coś więcej na ten temat??

ocenił(a) film na 8

Wyjdzie za pare miesięcy. Podobno ma być polski dubbing, usunięte sceny (można zobaczyć na youtube), komentarze reżysera, dokument o powstawaniu filmu, zwiastuny, alternatywne zakończenie (można zobaczyć na youtube), wywiady z aktorami oraz dokument o powstawaniu [REC]2.

użytkownik usunięty
TheDayTheEarthStoodStill

aha a kiedy dokładnie będzie można to kupić?????

użytkownik usunięty
TheDayTheEarthStoodStill

[REC] z dubbingiem? Ciekawe kto będzie podkładał słodziutki głos Angeli. :)

No i kiedy będzie to wydanie specjalne? :D:D

ocenił(a) film na 7

Szczerze to myślę,że ten film z dub dużo straci ...Każdy wie jakie w Polsce sie robi dubbingi(nie mówię bajkach)

ocenił(a) film na 5

z dubbingiem? Holy Jesus... What is that? What THE FUCK is THAT?! Jakiś dubbing

" Wyjdzie za pare miesięcy. Podobno ma być polski dubbing, usunięte sceny (można zobaczyć na youtube), komentarze reżysera, dokument o powstawaniu filmu, zwiastuny, alternatywne zakończenie (można zobaczyć na youtube), wywiady z aktorami oraz dokument o powstawaniu [REC]2. "

Bardzo bym chciał aby to była prawda.

Corleone_94

Szczerze? Fatalnie się zapowiada to "wydanie specjalne". Oprócz alternatywnego zakończenia nie ma w sumie nic specjalnego. Dla porównania, zwykła wersja [REC] wydana przez Kino Świat ma następujące dodatki:
- zwiastun filmu
- wycięte sceny
- jak powstawał [REC]
- wywiad z reżyserami
- sekrety produkcji
- tajemne archiwum

ravensecond

" Wyjdzie za pare miesięcy. Podobno ma być polski dubbing, usunięte sceny (można zobaczyć na youtube), komentarze reżysera, dokument o powstawaniu filmu, zwiastuny, alternatywne zakończenie (można zobaczyć na youtube), wywiady z aktorami oraz dokument o powstawaniu [REC]2. "

To nie ja napisałem, tylko ten ktoś na początku :) Ciekawe skąd on to wie.