Posluchalem Was tutat wszystkich sciagnolem ten film...I po zobaczeniu treilera na youtube wydawalo mi sie ze poraz pierwszy bede mogl sie bac i ze to bedzie produkcja straszna przynajmniej troche dorownujaca BlairWitch. Film Rec to jest kompletne nieporozumienie To nie jest nawet film...Nic w nim nie widac, zdjecia sa tak ciemne, kamera ciagle sie rusza tak ze zakluca ogladanie bo nie widac nic noo kompletnie nic czasem morde tej dziennikarki ale niby ci ludzie zarazeni nie widac nawet kawalka ich twarzy no chyba ze by sie ktos uwaznie przygladal to moze cos zauwazyc....Myslalem ze to naprawde straszna produkcja a tam sie tylko darli i widac bylo zamazane obrazki...To film dla niewidomych i gluchych ludzi...Normalnym nie polecam...3 punkty
->dontbeserious20 jak juz piszesz prowokacje to rob to z glowa a nie bezsensownie walisz lepetyna w mur.
Takich idiotów jak ty to nie brakuje.Nie znasz się w ogóle na kinie idź lepiej dobranocke sobie obejrzyj bo to jest cos dla ciebe.Jeszcze jedno jak masz takie głupoty pisac to pisz sobie na kartce a nie tutaj>>>>>>>
Tak sie sklada frajerzy ze mam dobra wersje a nie zadna kinowke bo takowych nie ogladam...Jesli wam sie podobal to niekwestionuje, ale uwazam ze to badziwie
i wyzywanie mnie od idiotow i niepelnosprawnych swiadczy tylko o waszym marnym, zalosnym poziomie...Ogladacie za duzo takich filmow i potem wam sie w mozgach przewraca-zapewne mylicie swiat rzeczywisty z fikcją..Ja pierdziele jeszcze widze ze jeden ma w obrazu swastyke-takich to powinno sie kastrowac odrazu za same poglady. To straszne jak te spoleczestwo upadlo-sama zgnilizna..Mlodzierz wszechpolska, faszysci, porąbancy....nie noo ŻAL :( trza stad wypie****
Cóż - nie nazwałbym tego filmu badziewiem, choć mnie nie zachwycił. Miał być straszny - i przynajmniej dla mnie i mojej dziewczyny był. Jedno jest pewne, jedyną zaletą tego filmu są dobre pomysły na prowadzenie kamery i światło, natomiast sama reżyseria, prowadzenie aktorów, budowanie charakteru postaci to totalna amatora i kicha.
nie no mialem sie juz nie wypowiadac tu na forum w sprawie .REC ale jak widze takich kretynow jak ty dontbeserious20 to az mnie sciska.Po pierwsze:
"ze to bedzie produkcja straszna przynajmniej troche dorownujaca BlairWitch" -powiedz mi kolego co bylo strasznego w blair witch bo ja chyba slepy jestem i nie dostrzeglem tego momentu chyba ze IQ trzeba miec ponad 140 wtedy te straszne rzeczy sie dopiero widzi no mniejsza z tym chyba jestem laikiem pod wzgledem horrorow.
Po drugie:"Film Rec to jest kompletne nieporozumienie To nie jest nawet film"- yyyyyyyy??? wiec proste pytanie co to jest jak nie film?
Po trzecie: "Nic w nim nie widac, zdjecia sa tak ciemne, kamera ciagle sie rusza tak ze zakluca ogladanie bo nie widac nic noo kompletnie nic czasem morde tej dziennikarki ale niby ci ludzie zarazeni nie widac nawet kawalka ich twarzy no chyba ze by sie ktos uwaznie przygladal to moze cos zauwazyc" - wnioskuje ze poprostu pomylily ci sie filmy i ogladales zupelnie co innego;/ W filmie wszystko jest pokazane jak na dloni,wszytsko jest jasne i klarowne doslownie jak i w przenosni,trzeba tylko uruchomic podswiadomosc i wczuc sie w klimat tej kamienicy i ciala bohaterow.Jesli dla Ciebie kamera zaklucala ogladanie i piszesz ze kompletnie nic nie widac to jak okreslisz prace kamery w blair witch tam to dopiero byla porazka zastanow sie co ty piszesz.Kamerzysta w .Rec trzymal ja bardzo statycznie i wszytsko bylo widac ciemna maso;/
Po czwarte: "Myslalem ze to naprawde straszna produkcja a tam sie tylko darli" - dla twojej wiadomosci to byl horror co mieli robic ,smiac sie??
Podsumowujac,myslalem ze twoj post to naprawde inteligentna tresc a tu tylko same bzudry powypisywane...a tam sie tylko darli zabiles mnie tym z samego rana.
Na sam koniec robie ci fatala i wystawiam etykietke osobom twojego pokroju-Hiszpanski [.REC]...nie dla idiotow.