[Rec]

2007
6,5 152 tys. ocen
6,5 10 1 151790
6,9 25 krytyków
[Rec]
powrót do forum filmu [Rec]

a mianowicie chodzi mi o to :

gdybym ja była na miejscu tego lekarza który tam wszedł i wiedziała o tym że w budynku jest wirus itd wpierw zajęłabym się wycofaniem tych zdrowych ludzi skoro nie było po nich widac ze zostali zaatakowani ale rozumiem tez to ze musiał zbadac rannego strażakai od tego się to praktycznie zaczęło, po drugie bedac na miejscu angeli pod koniec filmu dałabym sie raczej zastrzelić w oknie ( w co wątpie, ja bym darła ryja jak głupia że chyba by mnie wypuścili xd) niż siedzieć tam z tą pokraką, chociaż po przemysleniu zakonczenia stwierdziłam ze napewno bedzie kontynuacja jak to zwykle w dennych horrorach typu piły i wzgórza mają oczy

film jakoś nie wniósł przemyśleń a w horrorach nie chodzi tylko o to żeby przy spokojnej scence puścić nagle paskudny ryj, ale też o jakis sens prawda ?

film denny

ocenił(a) film na 8
ziemniaczanestonki

nie. wydaje mi sie ze w horrorach nie chodzi o zadne przemyslenia :>, chodzi o strach wywołany wszelkimi sposobami.
mala niescislosc fabularna - wydaje mi sie ze w tym ostatnim pomieszczeniu nie bylo okien. to w sumie zrozumiale, w mieszkaniu z oknami nie trzymaloby sie "takiego czegos". ja bym wyskoczyl tam w mieszkaniu Cesara (tego elegancika) :]. wtedy byla okazja w sam raz i napewno duza motywacja ku temu bohaterow ;].
Kontynuacja bedzie, to fakt. w przyszlym roku zdaje sie ma wyjsc.