[Rec]

2007
6,5 152 tys. ocen
6,5 10 1 151770
6,9 25 krytyków
[Rec]
powrót do forum filmu [Rec]

dla mnie wszyscy ludzie są dziwni że sie wogóle boją horrorów ja sie narazie żadnego nie bałem np.Halloween,TMZPM,Świt Żywych Trupów i ten REC to już totalne dno

ocenił(a) film na 9
Psychopath_filmweb

To sam sobie obejrzyj sobie Egzorcystę o północy przy zgaszonym świetle.
P.S Tylko dziecko poniżej 10 roku życia bałoby się Halloween czy Świtu Żywych trupów więc nie masz czym kozaczyć.

ocenił(a) film na 9
Psychopath_filmweb

Zakładam, że masz więcej niż 5 lat więc człowieku....wysil mózgownicę jeżeli takową żeby napisać lepszy jakościowo komentarz.
Po 1: REC to nie jest dno obiektywnie rzecz ujmując. Może być dnem dla Ciebie więc nie narzucaj ludziom swojego zdania tylko pisz najpierw "według mnie taki to taki film jest..."
Po 2: skoro twierdzisz, że to dno to podaj stosowne argumenty. Skoro myślisz, że to taki gniot to pewnie podasz przynajmniej 3 przesłanki o tym świadczące.
Po 3: Jest to film wyjątkowy-survival horror w którym napięcie stopniowo wzrasta by rozpocząć się masakrycznym sajgonem nie pozwalającym na nudę. Sam fakt, że ta produkcja ma w sobie dużą dozę oryginalności przemawia za tym, żeby nie określać jej jako dno.

Lisowczyk

no bo sie żadnego horroru nie boje tylko lubie oglądać bo są fajne :)

ocenił(a) film na 9
Psychopath_filmweb

Z tego samego powodu czytałem horrory.

ocenił(a) film na 9
Lisowczyk

A dla mnie to poprostu takie filmy akcji tylko bardziej brutalne od tych o 20 w telewizii .
...ale tak serio to mysle ze ludzie staja sie coraz bardziej zwyrodniali i nieczuli na nic :) dla mnie np. "Piła"(obojetnie ktora) nie jest straszna ...jest obrzydliwa :) ale ludziom sie to podoba ... wniosek - albo sa tak nieczuli albo zwyrodniali .

Sam ogladam horrory i niektore nawet ogladam po raz drugi ,ale zachwytu nie ma .