szmira podobna do blair witch project. ten sam sposób rypania widza po oczach przy pomocy wierzgającej kamery.
da się oglądać wyłącznie na szybkim przewijaniu z podglądem (lepiej bez), po czym stajesz się poetą wykrzykując
"co za
hujoza!!"
wysoka ocena na filmwebie tego filmidła potwierdza to co większości wiadomo: oceny na filmwebie nie mają nic wspólnego z wartością filmu. chcesz znać wartość filmu przed oglądaniem - zajrzyj na imdb.com .
oj oj film ma swietny klimat ,a zrobiony jest przez goscia od filmu CIEMNOSC ,no jesli wolisz puste kino z f/x prosze bardzo ! DAM CI 5EURO zrobisz cos ??????????????????????????????????
http://imdb.com/title/tt1038988/
Ja tam widze noty "User Rating: 7.8/10 (1,375 votes)" więc chyba niezle co???:/
Heh IMDB? Wpierw sam zajrzyj zanim juz o tym wspomnisz...
A co do ocen tutaj - widziałeś swoje?! 3000tys glosow z czego 99% to 1 reszta 10. Naprawde miarodajna ta Twoja skala...
---
6/10
I mówi to gosc co nawet Wscieklemu Bykowi dał ocene 1. Ech chlopie, lepiej nie ogladaj wiecej filmow. Albo odrazu daj wszystkim "1". Za 2 euro to chyba ciebie robili. Chociaz nie wiem kto by cie tam chcial. Adios.
panie kotbury, masz pan jakies kompleksy, czy jak? te jedynki mowia same za siebie, wielki mi krytyk filmowy, baran, ot co. film fajny, ciekawie zrobiony i dobrze zrobiony, wiekszych bledow sie nie dopatrzylem, troche mnie zawiodl, bo zapowiadal sie swietnie, mial ten klimacik i taka tajemnice mozna bylo odczuc, ale potem - armia biegajacych zombiakow... sam koniec wrecz groteskowy