[Rec]

2007
6,5 152 tys. ocen
6,5 10 1 151770
6,9 25 krytyków
[Rec]
powrót do forum filmu [Rec]

szmira podobna do blair witch project. ten sam sposób rypania widza po oczach przy pomocy wierzgającej kamery.
da się oglądać wyłącznie na szybkim przewijaniu z podglądem (lepiej bez), po czym stajesz się poetą wykrzykując
"co za
hujoza!!"

wysoka ocena na filmwebie tego filmidła potwierdza to co większości wiadomo: oceny na filmwebie nie mają nic wspólnego z wartością filmu. chcesz znać wartość filmu przed oglądaniem - zajrzyj na imdb.com .

ocenił(a) film na 9

oj oj film ma swietny klimat ,a zrobiony jest przez goscia od filmu CIEMNOSC ,no jesli wolisz puste kino z f/x prosze bardzo ! DAM CI 5EURO zrobisz cos ??????????????????????????????????

użytkownik usunięty

http://imdb.com/title/tt1038988/

Ja tam widze noty "User Rating: 7.8/10 (1,375 votes)" więc chyba niezle co???:/

ocenił(a) film na 6

Heh IMDB? Wpierw sam zajrzyj zanim juz o tym wspomnisz...

A co do ocen tutaj - widziałeś swoje?! 3000tys glosow z czego 99% to 1 reszta 10. Naprawde miarodajna ta Twoja skala...

---
6/10

ocenił(a) film na 9
stn_2

I mówi to gosc co nawet Wscieklemu Bykowi dał ocene 1. Ech chlopie, lepiej nie ogladaj wiecej filmow. Albo odrazu daj wszystkim "1". Za 2 euro to chyba ciebie robili. Chociaz nie wiem kto by cie tam chcial. Adios.

ocenił(a) film na 3

kocie!!! bury!! zmień ocene Byka!!!

GhostFace

hehehe Wściekły Byk ocenił na 1 bez komentarza!!!

ocenił(a) film na 7

panie kotbury, masz pan jakies kompleksy, czy jak? te jedynki mowia same za siebie, wielki mi krytyk filmowy, baran, ot co. film fajny, ciekawie zrobiony i dobrze zrobiony, wiekszych bledow sie nie dopatrzylem, troche mnie zawiodl, bo zapowiadal sie swietnie, mial ten klimacik i taka tajemnice mozna bylo odczuc, ale potem - armia biegajacych zombiakow... sam koniec wrecz groteskowy