[Rec]

2007
6,5 152 tys. ocen
6,5 10 1 151790
6,9 25 krytyków
[Rec]
powrót do forum filmu [Rec]

mocny!

ocenił(a) film na 10

Dawno juz nie widziałam tak dobrego horroru,po wyjściu z kina jeszcze trzymały mnie emocje,polecam go każdemu kto lubi naprawdę dobre filmy grozy,a Rec to horror jakich nie mamay zbyt częstej okazji oglądac,więc zachęcam do obejżenia Reca.

sloneczko__212

zgadzam się. po prostu jeden z lepszych.

ocenił(a) film na 7
TurnMeOn

Podobalo mi sie to ze nie bylo napisow wstepnych ;) Jednak po jakims czasie zaczelo mnie troche wkurzac to ze caly film opiera sie na krwi i krzykach...Ale ta kamera nadawala mu jakiegos klimatu;) Ogiolnie niezly... Daje 7;)

sloneczko__212

taa.. emocje, dosłownie śmiech na sali, które często słyszałam w trakcie filmu. Po seansie nie mogłam się powstrzymać od kilkakrotnego parsknięcia śmiechem na myśl o niektórych scenach. Ludzie, nie słuchajcie tych głupot, film może ma kilka godnych uwagi scen i na tym się kończy. Zgodzę się z jednym, że użycie amatorskiej kamery było trafnym pomysłem, pomimo ciągłego mrugania przed oczami.

x_y_z

film trzymał w napięciu.
sam rzadko tak sie wkręcam w akcje jak własnie w REC. z pewnoscią to dzięki własnie tej amatorkiej kamerze.
uwazam, ze koncowa scena kiedy swiat widziany był dzięki nocnemu trybowi kamery jest po prostu tym czym horror powinien byc.