Jednak ma swoje wady... ok wszystko nakręcone amatorską kamerą...fabuła powiedzmy , że realistyczna(przecież wszysstko się może w życiu zdarzyć, a jeśli chodzi o wrusy czy genetykę na pewno nie wiemy o tym wszystkiego) , obraz również(dzięki amatorskiemu kręcieniu), nie ma kasowych , znanych "gwiazdeczek" ... wszystko rokuje na idealny horror... Nie nie nie .. idealny on nie jest , chociaż wklasyfikowanie tego filmu do szufladki z horrorami na pewno jest dobrą drogą. Miejscami niestety ludzie w kinie , a ja wraz z nimi śmiali się... jest taki jeden moment , kiedy starsza zakażona kobieta atakuję i nagle dostaje "w mordę" ... przekomiczna scena. Ogólnie czegoś tu brakuje ... jakiegos dopracowania.
6/10
Właśnie podoba mi się ta scena jak zombi dostaje po twarzy i towarzyszy temu dźwięk uderzenia materiału pochodzenia nieznanego o czaszkę, klasyk przy zombie, sieka i masakra być musi. Dlatego, że o genetyce nie wiemy wszystkiego miał miejsce przypał jak w tym filmie. Fajnie się ogląda, podkreślam, ze bardzo krótki.
to źle, że krótki ? Moim zdaniem to jeden z atutów tego filmu ... cały czas coś się dzieje i chyba nie zdąży się znudzić :) a ta muzyka na końcu ... mmm :)
Proszę was...ten film to totalne dno wolę już chyba obejrzeć jakąś bajke i sie pośmiać bo to to wogole....ahhh nawet nie wiem jak to nazwać....
Po co [rec] porównywać do bajki ? jak to się do siebie ma ? ^^ idąć na ten film wiedziałeś , że nie chodzi o to żeby się " pośmiać ".
rzeczywiście niektóre momenty były śmieszne dla mnie jak i dla reszty ludzi w kinie i to jest wada tego filmu niestety