[Rec]

2007
6,5 152 tys. ocen
6,5 10 1 151791
6,9 25 krytyków
[Rec]
powrót do forum filmu [Rec]

męczył mnie ten film strasznie. Czy po połowie coś się zaczęło ciekawego dziać, wyjaśniło się co to za wirus? Czy tylko się tak po kolei zjadali? :)

moniqa9995

męczył? tzn głupi, straszny? napewno oglądałaś w domu i pewnie jeszcze w dzień :P

moniqa9995

Ja oglądałem w kinie i popieram Twoje zdanie. Film był strasznie denerwujący, nie do wytrzymania a w dodatku nie był jak dla mnie w ogóle straszny.

Ps. Nie masz czego żałować, w drugiej połowie było jeszcze gorzej, nie mówiąc już o zakończeniu:P

ocenił(a) film na 10
diablodg

jeszcze gorzej? ludzie co wy palicie? :D ten film byl genialny i trzymal w napieciu jak skurwysyn. Ogladalem w kinie i momentami chcialem zeby sie juz skonczyl bo nie mogłem napiecia wytrzymac ze zaraz cos wyskoczy!

ocenił(a) film na 8
yorgen_2

film był niekonwencjonalny inny niż wszystkie, początkowo sama go wyłączyłam bo stwierdziłam, że to chyba dokumentalny o strazakach. :D
generalnie cała akcja rozwija sie juz od momentu gdy przychodzi ten typ z zewnątrz. No i końcówka :)

ocenił(a) film na 5
Aagu

dla mnie REC to połaczenie blair witch project i żywych trupów :) i daje rade moim zdaniem. na pewno lepsze i świeższe od kolejnych amerykańskich przeróbek azjatyckich horrorków. europa też umie zrobić dobre kino z dreszczykiem :) można się czepiać, oczywiście, że pomysły oklepane, tandetne i śmieszne ale bądźmy szczerzy to są przymiotniki które wykorzystać można do opisu każdego horroru jaki się pojawił w światowej kinematorafii.. wg mnie więc REC jest jednym z lepszych kawałków, bo i dobra realistyczna bardzo gra aktorów i trzyma w napięciu. Za mało straszny? wyobraź sobie że jesteś jednym z zamkniętych i przestanie być mało intensywnie :) pzdr