PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=382751}

Ładunek 200

Gruz 200
2007
7,3 25 tys. ocen
7,3 10 1 25445
7,0 25 krytyków
Ładunek 200
powrót do forum filmu Ładunek 200

Szokujący na pewno, ale mimo to nieciekawy. Całkiem interesujący pomysł został spłycony przez podanie nam fabuły w jakiś nudny, ciągnący się jak flaki z olejem sposób. W konsekwecji dostajemy film kompletnie bez klimatu, bo sama brutalność go nie stworzy. Daję 4/10 za pomysł, bo realizacja cieniutka.

jiri37

no niewiem może jesteś prostym chłopcem i potrzebujesz dużo akcji w filmie, polecam amerykańskie filmy tam jest dużo akcji na każdym kroku,więc jak nie masz pojęcia o komuniźmie to zachowaj te uwagi dla siebie, zresztą przy tym filmie trzeba trochę pomyśleć, ale Tobie pewnie się nie chciało wysilać.

ocenił(a) film na 5
hakowy

A ja się zgadzam z założycielem tematu. Nie dostrzegłem w tym filmie nic czym można było by się zachwycac. Rezyserowi nie udało się stworzyc klimatu który do przedstawienia tej historii był niezbędny. Brutalnosc tego filmu może zaszokowac ale to stanowczo za mało by powstał dobry film.

A Ty hakowy swoje komentarze typu "jesteś prostym chłopcem i potrzebujesz dużo akcji w filmie, polecam amerykańskie filmy tam jest dużo akcji na każdym kroku" lepiej zachowaj dla siebie bo to już nikogo nie bawi. Jak nie zgadzasz sie z opinią to lepiej używaj bardziej inteligentnych argumentów.

Ja dam troche wiecej 5/10

ocenił(a) film na 10
batigoool

A jakiż to "niezbędny" klimat ma stworzyć reżyser żeby zadowolić twoje gusta? Czepiasz się a sam nie podajesz zadnych argumentów.Klimat beznadziei niezbedny do przedstawienia ZSRR tamtych czasów jest w filmie wszechobecny. A film jest swietny, dawno nie widziałem takiej postaci jak kpt Żurow. Weź się zastanów.