Łowca demonów

Demon Hunter
2005
4,4 1,5 tys. ocen
4,4 10 1 1467
Łowca demonów
powrót do forum filmu Łowca demonów

ale film nie jest zły. Może się podobac. Ot lekki horrorek o demonach. Dużym plusem jest dobre aktorstwo i przewrotka w finale. Minus: słabe efekty specjalne.

ocenił(a) film na 4
Jason_Horror

i to mi się podoba - ukazanie plusów słabego filmu, chociaż jak kolega zauważył to niekoniecznie filmu bo nie było to coś z górnej półki i dużego kalibru, wiec musieli się zmieścić w tym co mieli.

Obejrzałem film wyłącznie po to aby go obejrzeć i mieć prawo się wypowiedzieć. Kto lubi dobre kino niech raczej nie ogląda tego filmu, nie jest dobry - są znacznie lepsze rzeczy tego gatunku.

Jason_Horror

Zgadzam sie w pełni, choc kurna tego filmu nigdy bym horrorem nie nazwala ;/, heh a te sceny walki to nawet było komediowe. Ale jako film taki, ot tak żeby sobie obejrzec jest ok.

ocenił(a) film na 2
Jason_Horror

Uważam, że aktorstwo było co najwyżej przeciętne. Fabuła i logika działań bohaterów - dno. Efekty - dno. Napięcie i dynamika akcji - dno, charakteryzacja (ta laska z rogami) - dno. Przewrotka w finale - chyba jedyny plus. Film na 2/10

stasiuvino

aktorstwo? tektura gra lepiej. jak dla mnie mega gniot...

użytkownik usunięty
_Blatta_

Film jest calkiem ok, spodziewalem sie czegos o wiele gorszego. A da sie
obejrzec i jest momentami ciekawy. 5/10 troche naciagajac.

użytkownik usunięty

Jak według was tu jest słabe aktorstwo to nikt z Was nie oglądał Nocy demonów starej wersji :) Film o dziwo ujdzie.