Ten film jest naprawde mocny jest to naprawde przerażający Horror dla ludzi o mocnych nerwach.
Także w tym filmie niema żadnych scen śmiesznych tylko są sceny naprawde makabryczne. Moim zdaniem ten film powinien zasługiwać na nagrode Nobla za dobrą obsade aktorów za dobre efekty specjalne i za makabryczne sceny.
Ja lepiej się znam na horrorach niż wy.
I moge nawet horror oglądnąć sobie o 23:00 i nawet się niebęde bał bo ja mam mocne nerwy i nawet krwawe czy makabryczne sceny mnie nieprzestraszą.
Zakładam 11 i pół ;] Nobla hehe, przesadziłeś... Wiesz ja swój prawdziwy horror przeżyłam w domu. Ponad rok temu mama mnie obudziła z samego rana i okazało się, że mój ojciec zmarł w czasie snu. To dopiero horror. Wynoszenie zwłok, pogrzeb, itd. Od tamtej pory za bardzo nie ciągnie mnie do "horrorów"... najzwyczajniej zanoszę się śmiechem... gdy widzę coś "strasznego".
Do rzeczy... zawiodłam się na filmie. Główny bohater jest przystojnym blondasem (mmmiodzio ;]) i na tym plusy się kończą. Ciekawy pomysł z zakonnicą, która okazuje się demonem. Tajemnica którą ukrywa Kościół jest intrygująca i to na tyle. Najbardziej denerwujący jest fakt... że tylko główny bohater może walczyć z demonami... a ludzie to głupie istoty, które gówno wiedzą o "prawdziwym" życiu. Ofiary poddające się Czarnemu Panu bez większych problemów... My, słabe, głupie jednostki... Blondas... nasza nadzieja. Dobrze, że nie ma happy endu... zlitowali się nad nami.
Pozdr, polecam jako komedie :D ja się śmiałam i śmiałam... poprawiła mi humorek po ciężkim dniu.
PS: a takiego Łowce Demonów z miłą chęcią chciałabym wpaść mmrr :D Tia... żarcik, nie ma takich przystojniaków ;P
Skoro uważasz ten film za straszny to może tytuły ci się pomyliły? Albo to pierwszy horror jaki w życiu widziałeś?
Był naprawdę kiepski i spodziewałam się czegoś lepszego. Nie było w nim żadnej strasznej sceny, a fabuła strasznie naciągana i walki bardzo sztuczne.
Podaj przykład makabrycznych scen... Ta parodia egzorcyzmów z początku była straszna? Jak sobie pomyślę, to nie było tam nic co mogłabym zaklasyfikować na straszne, a zakończenie to po prostu przesada...