Lepiej czytać o nim niz oglądać. Opisy są fantastyczne, ale gdy to wszystko widziałam na ekranie to niestety wiało nudą. Polecam bardziej na pijacka impreze niż ogladanie z pełną powagą:)
Haha a od kiedy to film o trollach uchodzi za powazny ? , film swietny , pelen zabawnych akcji i dobrego humoru no i jest to taki pastiz na amerykanskie Monster Movies.Polecam.
Ale był nudny... Spodziewałam się właś
nie ubawu po pachy a tu nic. Ziewnięcie za ziewnięciem...
MIAŁEM PODOBNE oczekiwania ostatecznie niezły film w stylu z kamerą wśród zwierząt
No właśnie, po opisach spodziewałem się czegoś lepszego. Ale teraz zrozumiałem tytuł:
Łowca Trolli, czyli tych trolli co tak jak ja dali się nabrać na obejrzenie tego badziewia.
Pomysł na oglądanie podczas popijawy jest dobry, było by wesoło, jest się z czego nabijać.
Nabijać powiadasz- patrząc na twoje oceny w większości w przedziale od 1 do 3 to rzeczywiście widać, że oglądasz filmy chyba tylko po to aby sie z nich nabijać i wytykać w nich błędy :)
To chyba nie do mnie ? Bo moje "oceny nie są w większości w przedziale od 1 do 3", wręcz przeciwnie, takich dałem bardzo mało.
Sam napisałeś że w ciągu kilku dni, a biorąc pod uwagę cały czas to tak nisko ocenionych z mojej strony jest bardzo mało.
No cóż, akurat w tym okresie co pisałeś trafiły mi się filmy nie odpowiednie dla mnie - pech.
Staram się oceniać filmy, no może nieprawdą było by gdybym napisał obiektywnie, bo każda ocena jest subiektywna, ale na pewno proporcjonalnie, tzn najgorszy film - 1, najlepszy -10 , pozostałe odpowiednio do tego. Nie znam lepszego sposobu.
A co do Łowcy Trolli to chyba nie dałem oceny bo widzę pusto w gwiazdkach. Zaznaczam teraz 3. No niestety, dla mnie ten film jest słaby, ale do obejrzenia.
film niesamowicie hmm.. zabawny? Polecam najpierw się wstawić, potem obejrzeć - a wtedy film powinien wywołać ciekawsze reakcje widza :D
taaak, do tego zdecydowanie się nadaje. Ja niestety ogladałam na trzeźwo:) To prawie jak borowanie bez znieczulenia:)