Łowca trolli

Trolljegeren
2010
6,1 19 tys. ocen
6,1 10 1 18999
6,7 14 krytyków
Łowca trolli
powrót do forum filmu Łowca trolli

Dziwny film

ocenił(a) film na 4

Lepiej czytać o nim niz oglądać. Opisy są fantastyczne, ale gdy to wszystko widziałam na ekranie to niestety wiało nudą. Polecam bardziej na pijacka impreze niż ogladanie z pełną powagą:)

ocenił(a) film na 9
fantynaaa

Haha a od kiedy to film o trollach uchodzi za powazny ? , film swietny , pelen zabawnych akcji i dobrego humoru no i jest to taki pastiz na amerykanskie Monster Movies.Polecam.

ocenił(a) film na 4
octstuff23

Ale był nudny... Spodziewałam się właś
nie ubawu po pachy a tu nic. Ziewnięcie za ziewnięciem...

ocenił(a) film na 8
fantynaaa

To nie komedia, żeby był ubaw po pachy. Film moim zdaniem rewelacyjny.

ocenił(a) film na 7
fantynaaa

MIAŁEM PODOBNE oczekiwania ostatecznie niezły film w stylu z kamerą wśród zwierząt

ocenił(a) film na 3
fantynaaa

No właśnie, po opisach spodziewałem się czegoś lepszego. Ale teraz zrozumiałem tytuł:
Łowca Trolli, czyli tych trolli co tak jak ja dali się nabrać na obejrzenie tego badziewia.
Pomysł na oglądanie podczas popijawy jest dobry, było by wesoło, jest się z czego nabijać.

ocenił(a) film na 8
GodAs

Nabijać powiadasz- patrząc na twoje oceny w większości w przedziale od 1 do 3 to rzeczywiście widać, że oglądasz filmy chyba tylko po to aby sie z nich nabijać i wytykać w nich błędy :)

ocenił(a) film na 3
DeadHawk

To chyba nie do mnie ? Bo moje "oceny nie są w większości w przedziale od 1 do 3", wręcz przeciwnie, takich dałem bardzo mało.

ocenił(a) film na 8
GodAs

od 27 kwietnia do
31 maja oceniłeś/aś 8 filmów wszystkie w przedziale od 1 do 3

ocenił(a) film na 3
DeadHawk

Sam napisałeś że w ciągu kilku dni, a biorąc pod uwagę cały czas to tak nisko ocenionych z mojej strony jest bardzo mało.
No cóż, akurat w tym okresie co pisałeś trafiły mi się filmy nie odpowiednie dla mnie - pech.
Staram się oceniać filmy, no może nieprawdą było by gdybym napisał obiektywnie, bo każda ocena jest subiektywna, ale na pewno proporcjonalnie, tzn najgorszy film - 1, najlepszy -10 , pozostałe odpowiednio do tego. Nie znam lepszego sposobu.
A co do Łowcy Trolli to chyba nie dałem oceny bo widzę pusto w gwiazdkach. Zaznaczam teraz 3. No niestety, dla mnie ten film jest słaby, ale do obejrzenia.

ocenił(a) film na 6
fantynaaa

film niesamowicie hmm.. zabawny? Polecam najpierw się wstawić, potem obejrzeć - a wtedy film powinien wywołać ciekawsze reakcje widza :D

ocenił(a) film na 4
cachimbaa

taaak, do tego zdecydowanie się nadaje. Ja niestety ogladałam na trzeźwo:) To prawie jak borowanie bez znieczulenia:)

ocenił(a) film na 6
fantynaaa

może nie aż borowanie bez znieczulenia ;) nie wiem czy mogę powiedzieć o nim, że mi się podobał, chociaż po części na pewno, jednakże był dość specyficzny :D