Ale 14 miesięcy między polską premierą a światową, to po prostu żenujące nieporozumienie. Przecież wydano ten film na dvd już z pół roku temu. Ech...
Ten dystrybutor jest przekomiczny, jak teraz desperacko stara się przyciągnąć ludzi do kina... Trzeba się było wcześniej obudzić z tym filmem, a teraz ma rękę w nocniku, żałosne.
a co było w nim konkretnie genialnego? Ujawnienie problemu trolli we współczesnym społeczeństwie, brak ścieżki muzycznej i puenty, całkowity surrealizm, czy powalająca gra aktorska? Aż nie mogę się zdecydować.
moze nie ma az takiej genialnosci,ale jest bardzo dobry pomysł,bardzo dobra gra aktorska oddajaca realizm tematu..a muza przeciez jest.. napisze wiecej,oddanie realizmu jest o wiele lepsze niz w innych filmach kreconych "z ręki" np "Blair Witch Project".
Nie wiem czemu ten film mi się podobał. Oglądałem go dzisiaj dzięki "demotywatorom" i jestem z tego powodu bardzo zadowolony, gdyż w innym wypadku bym na niego nie poszedł i pewnie nie obejrzałbym go w telewizji.
Choć film ma same wady i nic w nim nie ma to jest Super.