PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=597615}

Łowca trolli

Trolljegeren
2010
6,1 19 tys. ocen
6,1 10 1 18943
6,8 13 krytyków
Łowca trolli
powrót do forum filmu Łowca trolli

Prześwietny, genialny film

użytkownik usunięty

Ale 14 miesięcy między polską premierą a światową, to po prostu żenujące nieporozumienie. Przecież wydano ten film na dvd już z pół roku temu. Ech...

Ten dystrybutor jest przekomiczny, jak teraz desperacko stara się przyciągnąć ludzi do kina... Trzeba się było wcześniej obudzić z tym filmem, a teraz ma rękę w nocniku, żałosne.

a co było w nim konkretnie genialnego? Ujawnienie problemu trolli we współczesnym społeczeństwie, brak ścieżki muzycznej i puenty, całkowity surrealizm, czy powalająca gra aktorska? Aż nie mogę się zdecydować.

i_tichy

Zjadanie Chrześcijan!!! ;) Pozdro.

ocenił(a) film na 8
i_tichy

moze nie ma az takiej genialnosci,ale jest bardzo dobry pomysł,bardzo dobra gra aktorska oddajaca realizm tematu..a muza przeciez jest.. napisze wiecej,oddanie realizmu jest o wiele lepsze niz w innych filmach kreconych "z ręki" np "Blair Witch Project".

użytkownik usunięty

"TroooooooL" - zawołał łowca gdy uciekał... ;PP

ocenił(a) film na 7

Nie wiem czemu ten film mi się podobał. Oglądałem go dzisiaj dzięki "demotywatorom" i jestem z tego powodu bardzo zadowolony, gdyż w innym wypadku bym na niego nie poszedł i pewnie nie obejrzałbym go w telewizji.

Choć film ma same wady i nic w nim nie ma to jest Super.

ocenił(a) film na 7
Apfelbaum

ja również byłem dzisiaj na seansie dzięki demotywatorom. miałem wątpliwości czy iść ale nie żałuję że się wybrałem! naprawdę ciekawy film, było kilka śmiesznych momentów, nawet polski akcent ;D ogólnie film na plus ;))