PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=597615}

Łowca trolli

Trolljegeren
2010
6,1 19 tys. ocen
6,1 10 1 18943
6,8 13 krytyków
Łowca trolli
powrót do forum filmu Łowca trolli

Możemy te trolle hodować w Polsce? Smakowaliby im katolicy? Proszę.

rusofil

a który katolik w tym kraju to chrześcijanin?

Jonczyq_2

Większość się uważa za chrześcijan, więc może jednak trolle by ich zjadły?

rusofil

większość nie wie co to jest chrześcijanizm.

Jonczyq_2

To prawda. Ale jakby takie trolle np. napuszczać na kościoły w niedzielę? Może one mają jakoś zakodowane, że jedzą duże grupy ludzi w wielkich pomieszczeniach z krzyżami i przywódcą sekty na czele?

rusofil

no chyba, że tak:)

ocenił(a) film na 7
Jonczyq_2

ja też nie wiem co to jest chrześcijanizm. Chrześcijaństwo natomiast gdzieś mi się o uszy obiło ;)

rusofil

Bardzo śmieszne. Tak się składa, że akurat jestem chrześcijaninem i perspektywa zjedzenia przez trolla wcale mi się nie uśmiecha :P
A tak swoją drogą, szkoda, że w filmie twórcy nie pokusili się o naukowe wyjaśnienie, czemu to właśnie chrześcijańska krew tak działa na trolle. Rozumiem, że jakieś zachodzące w mózgu procesy psychiczne, związane z wiarą w Boga, sprawiają, że taka krew staje się dla trolli smaczniejsza. No ale z drugiej strony, jeśliby przebadać krew ateisty i chrześcijanina, to fizycznie niczym się nie różni. Chyba, że to ludzie nie potrafią znaleźć różnicy, a trolle już tak ;p

capoeirist

Chodzi o to, że chrześcijanie odcisnęli krwawe piętno na kulturze Norweskiej. Jak i na Azjatyckiej, Amerykańskiej, Słowiańskiej, Celtyckiej, Afrykańskiej itd.

MetalHobbit

Dlatego też należy im się za to kara.

rusofil

co za piz!da takie dzieci rzodzi?

marko333

Dziękuję za przedstawienie się. No nie wiem kto cię urodził. Spytaj swojej matki.

rusofil

ty naprawdę jestes głupia

marko333

Zajebista riposta.

rusofil

No skoro im smakują chrześcijanie to katolicy pewnie też ;)

kaarooo

Ciekawe, czy tacy pseudo-katolicy będą im smakowali.

rusofil

A nie wiem, podrzućmy im i sprawdźmy :D
Może to woda święcona coś zmienia ;)

rusofil

Bardzo dobry pomysł z Trollami w Polsce :)

XtomX

Cieszę się, że mój pomysł przypadł komuś do gustu!

rusofil

Zawsze możesz jechac tam gdzie katolików nie ma i nie będą ci potrzebne trolle;P

alien_2

Jestem w Danii, tu na szczęście nie ma takiego zalewu, ale odczuwam go ilekroć przyjeżdżam na Pomorze. Dlatego i tak przydałoby się rozmnożyć trolle w Polsce.

rusofil

Albo wyrobic w sobie trochę tolerancji skoro oczekujesz tego samego:)

alien_2

Trudno wyrobić sobie tolerancję ku nietolerancyjnemu...

rusofil

Trudno wyrobic sobie tolerancję wobec osoby, która generalizuje.

rusofil

lecz się dziewczyno

krater2

Za późno.

krater2

W tym temacie też powinien się pojawić łowca trolli ;)

krater2

To raczej ty weź odtrutkę mózgu.

ocenił(a) film na 8
rusofil

haha wspaniałe pytanie, od razu mi lepiej jak pomyślę o trollu posilającym się w kościele całą tą bandą jełopów ^^

prowned

Na taką ilość to potrzeba więcej trolli, jeden by nie przejadł... Biedny, tyle żarcia dookoła, a on dostałby niestrawności.

rusofil

Zgadzam się z przedmówcami. Zajebisy komentarz! :D

ocenił(a) film na 3
rusofil

Ja tam do chrześcijan, w tym do katolików nic nie mam, ale jakby udało się stworzyć taką rasę trolli gustującą w moherach i całej tej bandzie Rydzyka to chętnie wezmę udział w sprowadzeniu takiego tutaj.

rusofil

Hahaha dobre dobre ;)

ocenił(a) film na 7
rusofil

Trole by się potruły, za dużo jadu.

rusofil

Nie musisz pytać, przecież jesteś wielkim, tłustym trollem. Podobnie jak i te trolle powyżej.

rusofil

Hahah.. bich please. Duńska szataniska z pomorza? Ładne wzorki na oczach. Takie antykatolickie! Oah! :D Prawie pobiłaś rekord w liczbie paradoksów.

DeathMetal

Zamilcz, przeszkadzasz mi w jedzeniu kota.

rusofil

Nie rozśmieszaj mnie.

DeathMetal

Ty zacząłeś.

rusofil

Hmmm..wiesz co islam robi z takimi niewierzącymi szmatami do podłóg jak ty ?....ciesz się źe inkwizycja się skończyła bo byś cienko skowyczała