Film jest naprawde genialny , wnosi bardzo wiele do gatunku..... szczególnie filmów dokumentalnych o trollach. Z oglądania takiego filmu można wynieść sporo wiedzy. Następnym razem jak kolega czy koleżanka powie że jest wyznania chrześcijańskiego to lepiej unikać z taką osobą imprez , w końcu kto chciałbym zostac zjedzony przez trolla. Z tym jednak tirem pod koniec filmu to mocno przesadzili , istne scfi. Już lepiej jakby przejeżdzał właśnie batmobil i sie zatrzymał , a ze śodka wygląda batman i mówi "dobrze sie czujesz?" :) a ogólnie film można obejżeć nie najgorszy.
no i właśnie dzięki takim komentarzom ludzie decydują się iść do kina , wydać pieniądze a potem żałować .... "film jest naprawdę genialny" jeżeli ten film zasługuje na tak wysoką ocenę to ja niestety się starzeje i nie rozumiem młodzieży XXI wieku... :)
Chyba nie doczytałaś komentarza, a jak ktoś pójdzie do kina, biorąc pod uwagę wyłącznie nagłówek to jego strata i niech się uczy na błędach. Komentarz jest przecież z przymrużeniem oka. ;)
hehe ja tylko żartowałem z tą genialnością :D , jak jakiś znajomy będzie miał na kompie i zaproponuje seans w domu to można obejrzeć , ale do kina bym nie poszedł ten film :P
a chaaa ;) czyli wszystko się wyjaśniło. Mój błąd- nie załapałam sarkazmu :) Ja również przyznam, że była bym wściekła gdybym zmarnowała pieniądze na ta produkcję. Ale są i tacy, którym film się bardzo spodobał. O dziwo ocena nadal na FW jest wysoka, zobaczymy czy się coś zmieni :)