Jest to zdecydowanie TOP 2 komedii bazujących na horrorowych stereotypach. Trudno mi powiedzieć czy jest lepsza od "Porąbanych", na pewno oba filmy są świetne w swoim gatunku. Tutaj humor jest co prawda nieco bardziej gimnazjalny, ale ani przez chwilę nie ma nudny. Zdarzyło mi się już obejrzeć kilka "czarnych komedii", które też chciały być śmieszne na najniższym poziomie, a i tak nic z tego nie wychodziło. Tutaj nie dość, że jest śmiesznie, to jeszcze akcja jest wartka i humor nie zabija tutaj dynamiki wydarzeń. W swoim gatunku jest to świetna produkcja.
Jeśli chcecie komuś pokazać dobrą czarną komedię, to Łowcy Zombie i Porąbani to pierwsze dwie pozycje jakie polecam.
Słuszna racja, to jeden z lepszych tego typu filmów, niektóre sceny doprowadzone do takiego absurdu, że pękałem ze śmiechu.
Nie spodziewałem się, że można jeszcze tak udanie sparodiować klasykę horroru , a przy tym naprawdę śmieszyć. "Porąbanych" jeszcze nie oglądałem, ale już napotkałem sporo pochlebnych opinii, więc już zaczynam szukać za tym tytułem.