Po prostu nie da się oglądać filmów na Polsacie!! Po raz kolejny skusiłem się na filmy na tym kanale i po raz kolejny ogarnęła mnie złość. Od rozpoczęcia filmu minęło 60 min. a rzeczywisty czas filmu to 30 min.!!!
Co do samego filmu to nie obejrzałem go do końca. Postanowiłem, że zdobędę go na DVD i obejrzę w spokoju!
Tych których wkurzają reklamy podczas filmów zapraszam do mnie na bloga poświęconemu właśnie tej tematyce. Można tam wyrazić swoją opinię nie szczędząc ostrych słów!!
A ja bede oryginalny i powiem, ze mi reklamy nie przeszkadzaja a wrecz odwrotnie :) Tak juz mam, ze nie potrafie usiedziec 2 godzin przed telewizorem, po pol godziny zaczynam sie nudzic wiec patrze na lincznik (jesli nagrywam film), po godzinie zaczynam sie rozgladac i wiercic, poltorej godziny i wymiekam. A tak jak raz na 20 minut pykna reklame to akurat zdarze sie odchamic i potem moge w pelni skoncentrowany ogladac dalej :)
Ja nie mam tego typu problemów bo filmy które chcę oglądać z Polsatu czy TVN nagrywam i później elegancko przewijam reklamy. Polecam !!!
ja mialem ogladac ten film w polsacie, ale jak zobaczylem ile bedzie trwac z reklamami, to sie zlaklem.
dzis obejrzalem sobie wersje prawie-DVD ;]