Łzy słońca

Tears of the Sun
2003
7,3 65 tys. ocen
7,3 10 1 64913
5,0 7 krytyków
Łzy słońca
powrót do forum filmu Łzy słońca

Po prostu nie da się oglądać filmów na Polsacie!! Po raz kolejny skusiłem się na filmy na tym kanale i po raz kolejny ogarnęła mnie złość. Od rozpoczęcia filmu minęło 60 min. a rzeczywisty czas filmu to 30 min.!!!
Co do samego filmu to nie obejrzałem go do końca. Postanowiłem, że zdobędę go na DVD i obejrzę w spokoju!
Tych których wkurzają reklamy podczas filmów zapraszam do mnie na bloga poświęconemu właśnie tej tematyce. Można tam wyrazić swoją opinię nie szczędząc ostrych słów!!

ocenił(a) film na 6
Humphrey_Bogart

A ja bede oryginalny i powiem, ze mi reklamy nie przeszkadzaja a wrecz odwrotnie :) Tak juz mam, ze nie potrafie usiedziec 2 godzin przed telewizorem, po pol godziny zaczynam sie nudzic wiec patrze na lincznik (jesli nagrywam film), po godzinie zaczynam sie rozgladac i wiercic, poltorej godziny i wymiekam. A tak jak raz na 20 minut pykna reklame to akurat zdarze sie odchamic i potem moge w pelni skoncentrowany ogladac dalej :)

ocenił(a) film na 4
Humphrey_Bogart

Ja nie mam tego typu problemów bo filmy które chcę oglądać z Polsatu czy TVN nagrywam i później elegancko przewijam reklamy. Polecam !!!

ocenił(a) film na 6
yanek75

ja mialem ogladac ten film w polsacie, ale jak zobaczylem ile bedzie trwac z reklamami, to sie zlaklem.

dzis obejrzalem sobie wersje prawie-DVD ;]

ocenił(a) film na 7
Misiek_5

Taaa... reklamy to główny problem Polsatu :/

Ultor

Ee tam reklamy. Film był przepiękny. Ryczałam jak głupia. Kurcze nigdy na żadnym filmie tak nie płakałam. Dziękowałam na kolanach za te reklamy, bo bym się rozpłynęła. Co reklama brałam nową paczkę chusteczek. Film 1 klasa.