Łzy słońca

Tears of the Sun
2003
7,3 65 tys. ocen
7,3 10 1 64899
5,0 7 krytyków
Łzy słońca
powrót do forum filmu Łzy słońca

To nie ma być sensacja czy jakaś tam akcja, ze sie nastukuja wybucha macie bullet time i inne tego typu bzdury. To genialny film o ludzkiej naturze o czlowieczęstwie o sile moralnej i walce z samym soba. Moim zdaniem fil był przepiekny a motto genialne.

użytkownik usunięty
CINEMANIAC_5_5

W końcu bratnia dusza... mi też się podobał a wszyscy z niego szydzą :/

ocenił(a) film na 10
CINEMANIAC_5_5

mi tez sie bardzo podobal serio!!!! a podchodzilam do niego jak do kolejnego nudnego wojennego filmu

ocenił(a) film na 10
CINEMANIAC_5_5

Zgadza się. Świetny,wzruszający film! Oglądałem go niedawno na DVD i nie żałuję wydania 50 zł. Zrobił na mnie wielkie wrażenie. Więcej takich filmów jak ten. 10/10 !

CINEMANIAC_5_5

Mógł byś troche wiecej napisać o tym czemu ów film Ci się podobał ! Dla mnie był on dość słaby : nudny , sentymentalny , zamerykanizowany aż do bólu. Tematyka owszem bardzo mi się podobała jednakże sposób w jaki ta historia została pokazana na ekranie jest - moim zdaniem - w duzej mierze niezadowalajacy. Szczególnie jak na film twórców ,,Dnia próby" z legendarnym Brucem Willisem oraz piękną Monicą Belluci w rolach głównych...

CINEMANIAC_5_5

Nie zgadzam sie. Ten film był bardzo nudny, na nic Bruce Willis i Monica.Film opowiadał jak to wspaniali są amerykanie. W tle brakowało tylko hymnu amerykańskiego i flagi.