PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=540915}

Ścigana

Haywire
2011
4,8 14 tys. ocen
4,8 10 1 13732
4,9 19 krytyków
Ścigana
powrót do forum filmu Ścigana

Pytam bo nie wiem czy oglądać, szkoda mi tracić półtora godziny jeśli jest słaby, obsada
wygląda nieźle. Więc czy rzeczywiście taka porażka ?

ocenił(a) film na 1
dawidkomandos

Słaby - takie aktorstwo, a tak zmarnowany potencjał. Co chwila zmiana miejsca akcji, film bez składu dla mnie i żonki dno, nawet nie wytrwała do końca filmu. Każdy ma swoje zdanie zobacz i oceń.

ocenił(a) film na 3
dawidkomandos

Fajna obsada, ale film bez sensu.

ocenił(a) film na 3
dawidkomandos

Strasznie słabo zmontowany. Coś w stylu obecnych polskich filmów. Niby obsada jest, gra aktorów, scenariusz, zdjęcia, scenografia też to wszystko ujdzie ale zabrakło dobrego montażu. Montaż jest taki jak w polskim filmie.

ocenił(a) film na 1
dawidkomandos

To jest tak głupi film, że po obejrzeniu go szkoda było mi ludzi którzy kupili na to bilety. Przez cały film jest pokazane jak biega po ulicach, prawie zero dialogów. Jak bym chciała przez 1,5 godziny oglądać jak ktoś tylko biega to poszła bym do Tesco i oglądała jak się ludzie rzucają do nowo otwartej kasy ; / totalne nieporozumienie.

ocenił(a) film na 3
dawidkomandos

szerokim łukiem i nigdy więcej.............

dawidkomandos

Czyli będę musiał poświęcić półtora godziny na jakiś lepszy film. Szkoda, że tak wyszło, bo i był szeroko reklamowany, obsada też bajka. Widocznie zmarnowany potencjał

ocenił(a) film na 2
dawidkomandos

wyłączyłem po 30 minutach, bo chyba nie jestem zwolennikiem Soderbergha.