Pytam bo nie wiem czy oglądać, szkoda mi tracić półtora godziny jeśli jest słaby, obsada
wygląda nieźle. Więc czy rzeczywiście taka porażka ?
Słaby - takie aktorstwo, a tak zmarnowany potencjał. Co chwila zmiana miejsca akcji, film bez składu dla mnie i żonki dno, nawet nie wytrwała do końca filmu. Każdy ma swoje zdanie zobacz i oceń.
Strasznie słabo zmontowany. Coś w stylu obecnych polskich filmów. Niby obsada jest, gra aktorów, scenariusz, zdjęcia, scenografia też to wszystko ujdzie ale zabrakło dobrego montażu. Montaż jest taki jak w polskim filmie.
To jest tak głupi film, że po obejrzeniu go szkoda było mi ludzi którzy kupili na to bilety. Przez cały film jest pokazane jak biega po ulicach, prawie zero dialogów. Jak bym chciała przez 1,5 godziny oglądać jak ktoś tylko biega to poszła bym do Tesco i oglądała jak się ludzie rzucają do nowo otwartej kasy ; / totalne nieporozumienie.
Czyli będę musiał poświęcić półtora godziny na jakiś lepszy film. Szkoda, że tak wyszło, bo i był szeroko reklamowany, obsada też bajka. Widocznie zmarnowany potencjał