PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=540915}

Ścigana

Haywire
2011
4,8 14 tys. ocen
4,8 10 1 13732
4,9 19 krytyków
Ścigana
powrót do forum filmu Ścigana

To temat dla tych, którzy ją uwielbiają - tutaj można się nia podniecać do woli! :D

ocenił(a) film na 1
springerok

Tydzień i nic wszyscy mają na nią wyj*bane LOL

CichyMorderca

Tak samo ja mam z twoją wypowiedzią LOL

CichyMorderca

No, ale czego się spodziewać po narodzie, który polubił MMA dzięki Pudzianowskiemu i na nim właściwie ogranicza wiedzę na temat tego sportu.

ocenił(a) film na 1
springerok

Hehe oby dalej mój naród miał tak samo wyj*bane na MMA,ale próbuj dalej te swoje marne prowokacje,nie przeszkadzaj sobie.

CichyMorderca

Aahaaaa, no ale mnie nie obchodzi, co jest teraz na topie w twoim izraelu. Zresztą, cieszy mnie twoje podejście, serio. MMA, to nie jest sport dla ciot, także ty i ludzie pokroju braci mroczków, trzymajcie się od tego z dala i skupcie się na tym, by żel na waszych główkach trzymał się dobrze.

ocenił(a) film na 1
springerok

To chyba temat o trzepaniu pod Ginę,a ty tu z Mroczkami może to ich ciasne tyłki ci po głowie chodzą,ale dobra dawaj dalej dobrze ci idzie.

ocenił(a) film na 3
CichyMorderca

Grozisz mu?

CichyMorderca

No właśnie: grozisz mi? :D
Poza tym, nie wiem czy zauważyłeś, ale ja trzepię pod Ginę. Ty z kolei trzepiesz pod mroczkow, więc wszystko zostaje w rodzinie.

ocenił(a) film na 4
springerok

hehe dobrze mu pojechałeś. tylko MOTOR

ocenił(a) film na 1
maly77

zlot frajerów czy co?

ocenił(a) film na 1
maly77

i gówniarzy

CichyMorderca

Już nie bądź taki samokrytyczny, wszyscy cię rozumiemy - a przynajmniej staramy się.

ocenił(a) film na 1
springerok

MMA to jest właśnie "sport" dla ciotek co po wspólnych zapasach walą się po odbytach,ja podziękuję wolę zapasy z kobietami.
Maly77 ty to chyba w arse zbierasz od wszystkich buców z Motora Gossip Girl, True Blood,Pokemony i Mangi ty to chyba dziecior neo jesteś i do tego bardzo zniewieściały(jak pewnie cały ten wasz żałosny Motor)

CichyMorderca

Do CichyOdbyt:
bicz plz... nie wiedziałem, że na twarzy masz odbyt, ale ok.
mainhg.demotywatory.pl/uploads/201010/1317136088_by_krynka_500.jpg
Tak jak w tym linku: chłopcy kopią piłkę, MĘŻCZYŹNI trenują sztuki walki.
Gina <3 <fapfapfap>

ocenił(a) film na 1
GilusM

twat plz demoty są dla dzieci MMA dla ciotek,

CichyMorderca

Masz jakieś problemy z tym chyba... Komuś podpadłeś, ten sprał Cię, potem dowiedziałeś się, że trenuje pewne sztuki walki i tak znienawidziłeś całe MMA... Albo rodzice Cię wysłali, ale wymiękłeś. Nie? To już nie wiem. Może po prostu ogólnie jesteś mizantropem, a doczepiłeś się tego sportu.
Zamknijmy ten offtop, bo nie ma sensu nawracać niektórych. Jego sprawa w sumie.

ocenił(a) film na 1
GilusM

Są lepsze sporty walki niż MMA tyle w temacie

CichyMorderca

A takie teksty są z kolei dobre dla wyrośniętych prawiczków, wskazujących jednocześnie na poważne uchybienia w rozwoju. Przepraszam, że ci to powiem, ale nie współczuję ci, choć wiem, że w tych twoich pozornie bezsensownych komentarzach kryje się ciche wołanie o współczucie i litość. Pozwól jednak, że pozostanę głuchy na twoje wołania, ponieważ uważam cię za kolejnego wypierdka, który wraz z uzyskaniem dostępu do internetu wyobraził sobie, że ma w końcu własne zdanie, którym może sie dzielić z innymi. Otóż rozczaruję cię: nie masz własnego zdania. Starasz się być alternatywny, a co najśmieszniejsze podoba ci się to, ale w tej swojej dziwnej przypadłości robisz z siebie internetową ciotę, którą świat realny pomiata jak szmacianą lalką. Jedna rada od niedobrego zioma z drugiej strony monitora: zamknij mordę. Ciao!

ocenił(a) film na 1
springerok

Pffffffff.Rozczarowuj swoich rodziców ,przepraszać za to też możesz.

ocenił(a) film na 1
springerok

Osiem akapitów dla takiego tłumoka to nie lada wyczyn zapewne.

CichyMorderca

Coś ci się pomerdało, bo nie naliczyłem ich tylu u ciebie o_O

ocenił(a) film na 1
springerok

Wystarczy że dosadnie.

użytkownik usunięty
CichyMorderca

hehe dobre:-) !!!

ocenił(a) film na 1

A pewnie czasem to świetna rozrywka jechać po onanistach sam powinieneś spróbować XD
A zaczęło się tak niewinnie od nawoływań pana springeroka do wspólnego walenia gruchy pod Ginę.Z perspektywy czasu muszę stwierdzić ,że sam się o to prosił-nie tylko ja mu pocisnąłem.XD

CichyMorderca

Wybacz, że przerywam ci miłosne igraszki z ethanem. "Pocisnąłem"? Chyba kogoś tu poniosło. W sumie, poniżyłem cię na forum publicznym, toteż nic dziwnego, że wmawiasz sobie, że stało się wręcz odwrotnie. Zrób jeszcze więcej "XD", że niby bez szwanku wyszedłeś z tej potyczki. HEHEHEHEHE!

ocenił(a) film na 1
springerok

Neandertalskie HEHEHE! zostaw swoim pedałkom z motora gdy walicie sobie nawzajem gruchy.Grubiański rechot to pewnie muzyka dla waszych uszu.
Co do wmawiania sobie czegokolwiek, zostawię to tobie widzę żeś doświadczony w tym sporcie jak i w waleniu gruchy.

CichyMorderca

Widać, jak mało masz w główce. Czepiasz się byle onomatopei, która tutaj o dziwo została użyta w konkretnym celu. Nie / obraź się, ale czytając twoje komcie wysnułem następujące wnioski:
- nie masz nic konstruktywnego do powiedzenia
- wiesz dobrze, że z każdym komentarzem poniżasz się jeszcze bardziej, przez co brniesz dalej w ten syf (ku mojej uciesze)
- prosty z ciebie człowiek: cisnąc ci komentarz odnośnie "XD", spodziewałem się tego, że w pocie czoła spróbujesz mi odpowiedzieć czymś w podobnym tonie (vide: teksty o waleniu gruchy [boring!] )
- w dodatku jesteś debilem, a ja jestem fajny.
Zgadza się? Oczywiście, zaprzeczysz [boooring 2]
Nie, nie wmawiam sobie niczego. Na twoje nieszczęście, takie są suche fakty. Owszem, możesz tu zaprosić jakiegoś kolegę, który z żalu poklepie cię po pleckach, ale prawda pozostanie prawdą.
PS. Jeśli tak cię ciśnie, to odpal sobie jakiś film dla dorosłych. Ja niekoniecznie muszę wiedzieć o tym, że masz jakieś potrzeby tego typu, HEHEHE!

ocenił(a) film na 1
springerok

Nikogo nie muszę zapraszać ludzie sami po tobie jadą jak po mendzie którą jesteś i jeszcze odszczekujesz kundlu ku mojej uciesze.
"- w dodatku jesteś debilem, a ja jestem fajny."-no tak fajny to jesteś jak zbierasz w arse.
Boring-hmmm nowe słówko wpadło do zakutej pały to bardzo ciekawe napisz je jeszcze ze 3 razy to może ktoś pomyśli że biegle władasz angielskim.
Pozdro dla pedałowni z motora.

ocenił(a) film na 1
springerok

Mam się obrazić po takich neandertalskich wypocinach?Żałosny synu bitej suki to by oznaczało zniżenie się do twojego poziomu takiej reakcji z mojej strony nie uświadczysz.

CichyMorderca

Przecież 'uświadczyłem' tego już dawno. Każdym komentarzem pokazujesz, że jednak trafiają do ciebie moje słowa - a co najważniejsze, boli cię to jak cholera. Lepszego potwierdzenia nie potrzebuję. Fajne jest również to, że kopiujesz moje teksty (choć w delikatnie zmienionej formie). Szkoda tylko, że zniżyłeś się do osobistych wycieczek w kierunku mojej rodziny. Nie dość, że jest to niesmaczne, to jeszcze żałosne i bez sensu. Tym bardziej, że lecą one z kierunku osoby, która najpewniej pochodzi z rozbitej rodziny lub była wykorzystywana przez któregoś z ojców. Zawsze powtarzałem, że zazdrość to zła rzecz, także polecam ci, abyś coś z tym zrobił (psychiatra byłby niezłym rozwiązaniem). Ewentualnie jakiś lekarz, który zajmuje się osobami, narzekającymi na niedobory w okolicach krocza.

springerok

oj polaczki , polaczki ty se babę lepiej znajdź , bo ile można tak jechać na ręcznym?

Justyna_0288

No nie wiem, ty mi powiedz. :o

springerok

a dlaczego ja ? ja się nie onanizuje

ocenił(a) film na 1
Justyna_0288

MMA to sport? ok, w takim razie dobrych zawodnikow i niezle zawody zobaczyc mozna co sobota pod krakowskim cieniem i w okolicach

Saguar_Bro

prawdziwy sport to kickboxing albo muai thai a nie jakieś mma dle debili

Mati_JCVD

To ciekawe, co piszesz... Ty w ogóle wiesz, co to jest MMA? :D

Justyna_0288

dupo, chyba ci czegoś brakuje skoro sympatię do zawodniczki odbierasz jako nałóg masturbacji. No chyba, że znasz to z autopsji.
Tak czy inaczej - wypierdalaj.

spelunca

oj polaczku polaczku prawda w oczy kole co? nie kompromituj się.. sympatię do zawodniczki ? gdzie tu widzisz tylko sympatię
a takie prostackie odzywki jak twoje są żenujące i tylko o tobie mówią jako człowieku
tak czy inaczej - sam wypie***laj

spelunca

zauważyłam ,że znacie się z springerokiem , czy to twoje drugie konto, czy tylko pedałujecie razem???

Justyna_0288

Tak, tak - stykamy się koncówkami, a w przerwach pedałujemy ze Stalowej Woli do Szczecina. A CO??? NIE MOŻNA????????!!

Justyna_0288

'To temat dla tych, którzy ją uwielbiają - tutaj można się nia podniecać do woli!' - co w tym prostackiego? uwilbienie=sympatia. Proste.
twoj zwrot 'oj polaczku polaczku' jest o wiele bardziej prostacki.

I nie twoja sprawa czy się z nim z nam, czy cokolwiek z nim robię.

spelunca

No ale nie oczekuj cudów od dziewczynki, która ma ajkju poniżej zera... Szkoda tylko, że takie tępe strzaly, jak justyna od kretyna, i mati bez ptaszka, rozwalają mój beznapinkowy temat ;(((((

springerok

ojć, ojć 1/10 słabiutko, spodziewałam się więcej,jeszcze więcej tekstów o moim braku inteligencji, albo tego że jestem zakompleksioną, gruba dziewczyna i nie mam chłopaka (Takiego super jak ty , co podnieca się "aktorkami" z komputera oczywiście) tak, możesz dokończyć mój profil psychologiczny jeśli , skoro uważasz ,ze jesteś w tym taki dobry
strasznie nudny z ciebie człowiek, ciągle powtarzasz to samo tylko w innej formie, bo nie masz tak naprawdę nic do powiedzenia

Justyna_0288

Przepraszam, nie chciałem żeby zabolało :/

springerok

i tak zawsze zakręcisz żeby wyszło na twoje , nie?nic mnie nie boli , mój drogi, chyba ,ze brzuch , od śmiechu, gdy czytam twoje posty, a powinnam uważać, bo prowadzę samochód :)

Justyna_0288

Prowadzisz samochód i jednocześnie odpisujesz internetowemu trolowi? No, no... Muszę przyznać, że nie doceniałem współczesnych kobiet. Chyba muszę w koncu oderwać się od redtube'a i wyjść z domu, bo widzę, że wiele mnie omija :o

springerok

Justyna jest tylko jedna, drugiej takiej nie znajdziesz :D Także jesteś skazany na onanizowanie się do jej postów (zawsze jakaś odmiana od Giny :D)

spelunca

2 profil, cienko udajesz

Justyna_0288

Jak to, cienko udaję?!

springerok

Oj, zapomniałem się wylogować :( :D