PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=540915}

Ścigana

Haywire
2011
4,8 14 tys. ocen
4,8 10 1 13732
4,9 19 krytyków
Ścigana
powrót do forum filmu Ścigana

Nie był taki najgorszy. Wiadome nie ma co się doszukiwać ambitnej fabuły, jest to typowe
kino rozrywkowe ,które ma się lekko oglądać .
Była akcja, sceny walki w miarę poskładana fabuła , ogólnie oglądało się przyjemnie.
Ode mnie takie 6/10.

ocenił(a) film na 6
Fireghost

W zupełności się zgadzam, przyzwoicie zrobione kino akcji. Do tego realizm zachowany w granicach rozsądku.

ocenił(a) film na 3
Fireghost

Akcji i scen walki było tyle co kot napłakał, fabuła strasznie głupia i pozbawiana sensu, rozrywki ten film nie dostarcza żadnej za to nudy jak najbardziej. Do tego film sprawia wrażenie jak by był żerowania na naiwności fanów osób które są w obsadzie. Gina bije się zaledwie 5 razy i walki w jej wykonaniu są takie sobie inne gwiazdy (Banderas i Duglas) grają tu bardzo drugoplanową rolę. Szkoda marnować czasu na tego gniota. Nie rozumiem co wam się w tym filmie podobało.

ocenił(a) film na 8
frycek49

Klimat sie podobał i realizm. Rezyser ma styl i widac przy tym ze ma radoche z tworzenia. Lubie te lekkie filmy Soderberga. Najpierw epidemia teraz szpiegowski film i za kazdym razem stylowo rzeczowo i klimatycznie. Takie filmy mogłbym czesciej ogladac zamiast Mission Impossible czy innych nudnych fajerwerków.

ocenił(a) film na 3
pogodn00

Realizm zerowy walki wyglądają jak wycięte z zawodów mma a te nie wile mają wspólnego z walką na śmierć i życie, do tego tłuką się kopią jak byli ze stali Gina też zbiera bęcki a nie jest ani trochę pokiereszowana. Klimatu tu nie ma film jest niesamowicie nudny a intryga nijak trzyma się kupy. Aktorstwo mimo obsady też takie sobie.

ocenił(a) film na 8
frycek49

bo Ty szukasz tu kina akcji a musisz szukac eksperymentu. To kino autorskie zrobione dla sztuki i dla zabawy wlasnej rezysera i rozumiejących go fanów. Obejrzyj sobie MI4 z Cruisem i nie bedziesz zawiedziony:) Mi tez sie podobalo ale w ramach normalnej rozrywki:)

ocenił(a) film na 3
pogodn00

Mi nie przeszkadza eksperymentowanie, czasem fajnie jest obejrzeć coś zrobionego w bardziej pomysłowo ale z głową. Kino akcji jest kinem typowo rozrywkowym i takie eksperymentowanie z nim rzadko się udaje. Bo jeżeli z takiego filmu wywalimy rozróbę to film może stać się nudny, wręcz męczący i tak stało się tym razem.

ocenił(a) film na 8
frycek49

a mnie wlasnie nudzily walki i ciesze sie ze bylo ich mało. Wciągnał mnie klimat,eksperymenty muzyczno operatorskie, ironia i lekkosc filmu oraz aktorstwo. Nie zawsze fabuła jest wyznacznikiem filmu, czasem forma jest ciekawsza i to forma w postaci eksperymentu.