4,9 4,7 tys. ocen
4,9 10 1 4652
4,5 2 krytyków
Śmiertelna odwilż
powrót do forum filmu Śmiertelna odwilż

3/10

ocenił(a) film na 3

Słabiutki ! Szkoda czasu na ten film. Strasznie irytujący. Sam pomysł niezły, ale reszta poniżej jakiegokolwiek poziomu. Zachowania głównych bohaterów, "zwroty akcji" jak w najgorszych filmach kategorii B. Zabił mnie moment gdzie jakaś laska jest już zainfekowana, ma wybroczyny na twarzy, rzyga, dookoła larwy i inne podejrzane rzeczy, i pada kwestia "nie wyciągajmy pochopnych wniosków" .... po prostu wymiękłam.

ocenił(a) film na 3
Jo_8

Mnie rozjebało jak murzyn bez ręki przydzwonił synkowi, który przed chwilą zastrzelił swoją kurewkę, tak ze ten nietomny rozłorzył sie na zoli, na której leżał chwilę nim sie podniósł, a żadnemu z bohaterów nie przyszło na mysl, zeby zabrac koleesiowi spluwe.
Albo jeszcze lepszy motyw, jak zawinęli zainfekowanego trupa w prześcieradło razem z kamerą wideo, po którą musiali potem wrócić, no kurwa mać! Bijcie mnie laciem, ewa drzyzga ze swoim chujowym tokszołem jest ciekawsza i sensowniejsza niż to gówno.

ocenił(a) film na 3
chkn

tak, akcja z kamerą też jest majstersztykiem. szczególnie, że wcześniej ta kamerę kładą koło tej laski, a nie wkładają jej do kurtki...absurd, w ogóle ten film aż ocieka kretynizmami i absurdami. I można by puścić film w niepamięć, gdyby nie Val Kilmer...nasuwa się pytanie ....VAL WHY ???? For money ??? z drugiej strony Kilmer skończył się jak dla mnie w okolicach 1997 r.

Jo_8

Film ma wiele sprzeczności... Naprawdę. Zamiast zabrać spluwę temu typowi nie byłoby wielu problemów...Kamera w kurtce...bardzo Ciekawe, może larwy przeniosły... ;)

Ogólnie początek filmu...
Stacja badawcza. Screeny z wiadomości mówiących o zarazie i końcu świata...Później uczelnia, i wytypowani studenci do tego ,aby podjąć prace badawcze...Coś się kroi...A później...masakra. Tak do 55% filmu, jeszcze byłem ciekawy o co w nim chodzi...

Jo_8

Zachęciliście mnie do obejrzenia. Lubię parodie.

ocenił(a) film na 4
Jake_Boe

lubie Vala Kilmera, ale ten film to klapa, strata czasu... niestety, a szkoda

ocenił(a) film na 4
Jo_8

Mam bardzo podobne odczucia i spostrzeżenia jak wiekszość tutaj po obejrzeniu filmu