jezeli ktos posiada ten film na vhs i mogl by zrzucic go w jakis sposob na komputer, badz juz ktos ma go na komputerze to bardzo ale to bardzo prosze o umieszczenie tego filmu na jakims serverze (rapid itp) bede bardzo wdzieczny i postaram sie w jakikolwiek sposob odwdzieczyc...
Jeśli w dalszym ciągu jesteś zainteresowany tym filmem, to z miłą chęcią pomogę - tylko daj znać na moim profilu, nie tutaj pod topką...
Witam, ja również jestem zainteresowana tym filmem. Gdyby któryś z Was mógł podać namiary na niego, byłabym bardzo wdzięczna :)
Również dołączam się do prośby, oczywiście tylko z lektorem pl, bo bez lektora to i ja umiem znaleźć.
Jeśli ktoś szuka nadal tego filmu, to znajdzie go na moim chomiku. Wejdźcie w google wpiszcie urilek908 chomikuj i kliknijcie na pierwszy link. Następnie zakładka filmy karate i tam się znajduje ten film. Film nosi nazwę Mecz Śmierci.
Też chętnie bym obejrzała ten film, niestety nigdzie nie ma wersji z lektorem. Jeśli któryś z Was chłopaki go ma to bardzo proszę udostępnijcie go jakoś innym.
A po cholerę wam napisy do tego filmu? No, rzeczywiście dialogi w tym filmie powalają hehe...