Śmiertelny pojedynek

Death Match
1994
5,7 181  ocen
5,7 10 1 181
Śmiertelny pojedynek
powrót do forum filmu Śmiertelny pojedynek

jezeli ktos posiada ten film na vhs i mogl by zrzucic go w jakis sposob na komputer, badz juz ktos ma go na komputerze to bardzo ale to bardzo prosze o umieszczenie tego filmu na jakims serverze (rapid itp) bede bardzo wdzieczny i postaram sie w jakikolwiek sposob odwdzieczyc...

ocenił(a) film na 6
Exploited

Jeśli w dalszym ciągu jesteś zainteresowany tym filmem, to z miłą chęcią pomogę - tylko daj znać na moim profilu, nie tutaj pod topką...

ocenił(a) film na 6
Jimmy

Zajrzyj do mnie, odpisałem.

użytkownik usunięty
Jimmy

Witam, ja również jestem zainteresowana tym filmem. Gdyby któryś z Was mógł podać namiary na niego, byłabym bardzo wdzięczna :)

Jimmy

mnie też interesuje ten film

Jimmy

ja tez szuka tego filmu gdzie go znajde??

Exploited

jeżeli ktoś go ma a chciałby się podzielić byłbym bardzo wdzięczny:)

prezeskarol

Również dołączam się do prośby, oczywiście tylko z lektorem pl, bo bez lektora to i ja umiem znaleźć.

cyborg.vandamme

Ja także dołączam się do prośby. Jeśli ktoś ma to niech wyśle mi na PW.

kdomagaa1

a gdzie te pw??

cyborg.vandamme

Jeśli ktoś szuka nadal tego filmu, to znajdzie go na moim chomiku. Wejdźcie w google wpiszcie urilek908 chomikuj i kliknijcie na pierwszy link. Następnie zakładka filmy karate i tam się znajduje ten film. Film nosi nazwę Mecz Śmierci.

Exploited

jimmy mozesz dac linki tutaj:) jakbys mogl z gory wielkie dzieki:)

użytkownik usunięty
DRAGO_fw

Też chętnie bym obejrzała ten film, niestety nigdzie nie ma wersji z lektorem. Jeśli któryś z Was chłopaki go ma to bardzo proszę udostępnijcie go jakoś innym.

ocenił(a) film na 6

A po cholerę wam napisy do tego filmu? No, rzeczywiście dialogi w tym filmie powalają hehe...

użytkownik usunięty

Film z lektorem jest na Chomiku.