Światełko w tunelu

Go Toward the Light
1988
7,5 1,5 tys. ocen
7,5 10 1 1456
Światełko w tunelu
powrót do forum filmu Światełko w tunelu

Kiedy likwidowali u nas wypożyczalnię, mój tata kupił ten film na VHS. Zwłaszcza ze względu na moją siostrę, która - mimo młodego wieku, więc pewnie wszystkiego jeszcze nie rozumiała w tym filmie - naprawdę go uwielbiała. Ja również mam do niego sentyment. Bardzo wzruszający film, który zapada w pamięć i jakoś nie chce zx niej wylecieć.

Gallardo

A jaka jest możliwość pozyczenia ,przegrania itp. poluję na ten film ale nie moge go zdobyc. Więc jakbyś miał dzień dobroci to pomysl o innych potrzebujacych
pozdrawiam

Gallardo

Witam. Jesteś jedną z niewielu osób która ma ten film. Bardzo mi zależy żeby go obejrzeć. Jeżeli chciałbyś mi to umożliwić to proszę o kontakt.Mój adres agnieszka.kowalska168@wp.pl. Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 9
agnieszka_kowalska168

Ja ten film oglądałam chyba dwa razy na TVP1. Było to kilka lat temu. Pamiętam,że zawsze, wówczas jako dziecko zasiadałam z mamą i siostrą o 20:00 w środy przed telewizorem, bo leciał "ładny film" , czyli jakiś opart na faktach dramat . Choć od tamtego czasu wiele oglądałyśmy filmów tamten każda z nas zapamietała , jako pięknu i najbardziej wzruszający

Gallardo

Witam Bardzo mi zależy na tym filmie czy była by możliwosc od kupienia lub przegrania sobie tego filmu oczywiście zapłace proszę o kontakt
Aneczka198801@interia.pl
GG 8043711
Bardzo proszę

Gallardo

Witam !
Bardzo mi zależy na oglądnięciu tego filmu z rodzinką , jeśli można to mogę przesłać inne filmy lub przesłać zastaw pieniężny albo chętnie odkupię (mój e-mail : franek66@icpnet.pl).
Serdecznie pozdrawiam
Franciszek