Świeże zwłoki

Exquisite Corpse
2010
4,3 1,0 tys. ocen
4,3 10 1 1029
Świeże zwłoki
powrót do forum filmu Świeże zwłoki

Sam pomysł niezły, ale realizacja i gra aktorów do d......

Beti13

Kolejny rewelacyjny tytuł, po Rekin z bagien, na który dziś trafiłem ;)) Propozycja tytułów kontynuacji Zwłoki prosto z pieca, Zwłoki z chrupiacą skórką, Soczyste zwłoki a'la kociolek do syta lub Le Rustique - historia dojrzewających zwłok

ocenił(a) film na 3
piopio

DOBRE :):):)

ocenił(a) film na 3
piopio

Ja też dorzucę kilka rewelacyjnych tytułów "sekretne życie dentysty", Następne świetne dzieło "mądrośc krokodyli" z jude law,
"Mystic Pizza"

Niestety, w tej pizzerii nie było niczego odkrywczego. A po tytule można było spodziewać się wiele, na przykład, że bohaterowie odkryją tajemniczy przepis na pizzę dającą nieśmiertelność.
Moim ulubionym filmem z kategorii beznadzieja roku jest "Opona" tytuł mało nam mówi ale sam fil mnie poraził ogólnie film opiera sie na oponie która ożywa i ma zdolności paranormalne wprowadzając siebie w ruch rozwala głowy napotkanym osobom i zakochuje się w jednej z głównych bohaterek.
Ostatnio też natknąłem się na "Węże w pociągu" też bardzo ambitny tytuł

ocenił(a) film na 6
Aro24

film był mega smutny. chciałabym żeby mnie ktoś tak kochał.

ocenił(a) film na 3
MysteriousMurderer

Perspektywa życia wiecznego za szklaną szybą i jeszcze bez ukochanej osoby nie napawa szczęściem, ale do kina z dziewczyna bym napewno nie poszedł. pozdro

ocenił(a) film na 1
piopio

god damm, az sie poplakalam. wszystko przez ten film a ten tekst dopelnil czary. [oczywiscie ze smiechu.]
swoja droga na jakich prochach pisany byl scenariusz?